Το Πρωινό: Λύγισε στον αέρα ο Γρηγόρης Μπάκας βλέποντας την Ιωάννα

15 Σεπ. 2021 - 09:18 | Media
Το Πρωινό: Λύγισε στον αέρα ο Γρηγόρης Μπάκας βλέποντας την Ιωάννα

Η έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μονοπωλεί από το πρωί την επικαιρότητα καθώς δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν στημένα από το πρωί έξω από τα δικαστήρια εν αναμονή της άφιξης του θύματος.

Φυσικά, όλες οι πρωινές εκπομπές είχαν απευθείας συνδέσεις με τα δικαστήρια και το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις φορτίστηκε αφού η εμφάνιση της Ιωάννα, υποβασταζόμενης στην είσοδο του κτιρίου προκάλεσε σοκ σε όλους.

Μάλιστα, στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας δεν άντεξε το θέαμα και έβαλε τα κλάματα, υποχρεώνοντας την Φαίη Σκορδά να πάρει πάνω της την κατάσταση και να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις.

«Πριν στο διάλειμμα ήταν πολύ αγχωμένος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τον έχουμε. Ο καθένας από την πλευρά του, βλέποντας αυτή την ιστορία, βλέποντας την Ιωάννα, σκέφτεται δικά του πράγματα. Ο Γρηγόρης σκέφτηκε ότι εγώ έχω μία κόρη…», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Ας πάρουμε λίγο χρόνο παρακαλώ», ζήτησε η παρουσιάστρια η οποία οδήγησε τη συζήτηση σε άλλη κατεύθυνση μέχρι να συνέλθει ο δημοσιογράφος.