Επικαιρότητα:

Είσαι η νικήτρια σήμερα, η άλλη είναι η δειλή - Συγκλόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

15 Σεπ. 2021 - 14:18 | Media
Είσαι η νικήτρια σήμερα, η άλλη είναι η δειλή - Συγκλόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι, είπε η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου. Και φυσικά η αναφορά της ήταν για την 37χρονη που μέσα σε λίγα λεπτά της κατέστρεψε την ζωή, ρίχνοντάς της στο πρόσωπο και το σώμα βιτριόλι.

Στην έναρξη της εκπομπής Tlive, η Τατιάνα Στεφανίδου συγκλόνισε με το μήνυμά της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Σήμερα, αναμφισβήτητα, το πρόσωπο της ημέρας είναι η Ιωάννα. Η γυναίκα που έδωσε σε όλους μας ένα τεράστιο μάθημα δύναμης, γενναιότητας και αξιοπρέπειας. Μια μαχήτρια της ζωής. Εσύ, λοιπόν, Ιωάννα μου είσαι η νικήτρια σήμερα. Εκείνη, η άλλη, αυτή που σου προκάλεσε όλο αυτό το κακό, είναι αυτή που κρύβεται, είναι η δειλή. Και αν θέλεις Ιωάννα μου, στα μάτια μας, εκείνη η άλλη, είναι σήμερα η ηττημένη. Στην σκιά σου ήταν πάντα, παραφύλαγε, παρακολουθούσε τη ζωή σου από μακριά. Σε φθονούσε μουλωχτά, με πάθος. Στη σκιά σου, λοιπόν, έμεινε και σήμερα. Πολύ λίγη και πολύ μικρή μπροστά σου», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και κατέληξε:

  
  «Αυτό θέλω να σας πω ότι ένιωσα εγώ ως γυναίκα, παρακολουθώντας όσα έγιναν σήμερα στο δικαστήριο και αυτή την ανάγκη είχα κάνοντας τον πρόλογο της σημερινής εκπομπής».