Κατερίνα Καινούργιου κατά Σοφίας Μουτίδου: Με απογοήτευσε, περίμενα να ζητήσει μια συγγνώμη

22 Σεπ. 2021 - 12:34 | Media
Κατερίνα Καινούργιου κατά Σοφίας Μουτίδου: Με απογοήτευσε, περίμενα να ζητήσει μια συγγνώμη

Απόσπασμα από το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, σχολίασε και τόνισε πως πρόκειται για μεγάλο ατόπημα της ηθοποιού και πως περιμένει τουλάχιστον μια συγγνώμη.

«Η Σοφία είναι ένα πρόσωπο πολύ ταλαντούχο και είναι μου είναι πολύ συμπαθής και δεν αλλάζει αυτό, με απογοήτευσε με αυτές τις δηλώσεις και δεν το περίμενα. Θεωρώ όμως ότι τον κόσμο, τον απογοήτευσαν όχι μόνο οι δηλώσεις αλλά το ότι μετά δε ζήτησε μια συγγνώμη. Αστοχίες και λάθος δηλώσεις μπορούμε να κάνουμε όλοι αλλά το να ζητήσεις μετά μια συγγνώμη, αυτό είδε από τους χρήστες στα social και αυτό θέλανε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Για μένα γενικότερα είναι λάθος όλο αυτό. Πολλές φορές πίσω από το χιούμορ λέγονται κάποιες αλήθειες που είναι άκρως ρατσιστικές και ομοφοβικές. Δε μου αρέσει να κατηγοριοποιούμε κανέναν, ούτε τους straight ούτε τους gay. Αν για παράδειγμα εμένα μου αρέσουν οι πολύ ψηλοί μελαχρινοί δε σημαίνει κάτι.

Το ίδιο που συμβαίνει με τους straight συμβαίνει και με τους gay. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του και την προσωπική του ζωή ότι θέλει, ότι γουστάρει, δε θα το κρίνουμε αυτό. Ούτε μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, είτε τους straight είτε τους gay και το τι θέλουν. Δε μας αφορά, δε το σχολιάζουμε. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο το ατόπημα της Σοφίας».

  
«Και περίμενα από εκείνη να ζητήσει τουλάχιστον μια συγγνώμη, μπορεί να το κάνει, γιατί είναι ένα πολύ ευσυνείδητο πλάσμα και πολύ καλός άνθρωπος. Μην πέσουμε τώρα να τη φάμε. Μπορεί να μη συμφωνούμε αλλά μη την πετάξουμε στην πυρά», πρόσθεσε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.