Επικαιρότητα:

Είναι οριστικό: Αυτoί θα είναι η κριτική επιτροπή στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο

23 Σεπ. 2021 - 09:29 | Media
Είναι οριστικό: Αυτoί θα είναι η κριτική επιτροπή στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Τα φώτα του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ανάβουν ξανά και το διασημότερο σόου παγκοσμίως επιστρέφει στον ANT1. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, και όσοι θέλουν να το ζήσουν, θα δώσουν ψυχή, πάθος και δύναμη για να ανέβουν στη σκηνή και να λάμψουν με το ταλέντο τους.

Στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η  Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. Τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα που, με μοναδικές ατάκες, κοφτερά σχόλια και ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του βραβευμένου οικογενειακού σόου.

Η Ελλάδα έχει ταλέντο και όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό, αυτό είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», και έρχεται στον ΑΝΤ1!

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει στο Πρωινό το δικό του σχόλιο σχετικά με τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής και τους παρουσιαστές.

 
«Σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες, θεωρώ, ότι ορθώς -δεν το λέω ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ- είναι μια εκπομπή στημένη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δηλαδή, είναι το μεγάλο όνομα, είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά θα κατευθύνει τα νήματα σε επίπεδο παρουσίασης – κριτικής επιτροπής. Είναι το show του Γρηγόρη. Ξεκάθαρα. Δεν το λέω για κακό. Όμως είναι η αλήθεια. Δηλαδή, το Ελλάδα έχεις Ταλέντο ποιος το κάνει; Ο Γρηγόρης. Είναι το show του Γρηγόρη. Για καλό το λέω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 
«Ο Γρηγόρης είναι οδοστρωτήρας τηλεοπτικά, είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, είναι πάνω από όλους τους άλλους. Αυτό λέω. Εμένα θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη του Γρηγόρη», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.