Εξέλιξη – σοκ στη Γη της Ελιάς: Θύμα απαγωγής η Μυρτάλη

23 Σεπ. 2021 - 09:43 | Media
Εξέλιξη – σοκ στη Γη της Ελιάς: Θύμα απαγωγής η Μυρτάλη

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος, παρά τις αντιρρήσεις των οικογενειών τους και όσα συμβαίνουν μεταξύ τους, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει και να μείνουν μαζί για πάντα. Εκείνος, μάλιστα, θέλει να την προστατεύει από όσα της συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Μία υπόσχεση που, όπως θα δούμε, δεν θα μπορέσει να κρατήσει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το mytv, ένας κακοποιός, που εκτελεί εντολές του Δημήτρη και του Ανέστη, προσπαθεί να αρπάξει τη Μυρτάλη και να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητο του. Τότε, ο Αλέξης, καταφέρνει να τη σώσει. Όμως, η κοπέλα τραυματίζεται και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Η Μυρτάλη ειδοποιεί τον Στέφανο, από το κινητό του Αλέξη, Γεγονός που δεν του αρέσει και, όντας έξαλλος» λέει ότι δεν πιστεύει πια τα λεγόμενα της και τη χωρίζει. Έκτοτε η Μυρτάλη και ο Στέφανος είναι εξίσου θυμωμένοι, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, ενώ δεν σταματούν να τσακώνονται για την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον.


Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στη συνέχεια

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης συνεχίζει να πολιορκεί τη Μυρτάλη, η οποία του ξεκαθαρίζει ξανά πως τον βλέπει μόνο σαν φίλο. Φυσικά, ο νεαρός δεν δέχεται τη νέα απόρριψη της και προσπαθεί να σκεφτεί την επόμενη κίνηση του. Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη προσπαθεί να συνέλθει από την τελευταία επίθεση που δέχτηκε. Ομως, ο εφιάλτης επιστρέφει ξανά.

Συγκεκριμένα, καθώς βρίσκεται στο σπίτι της μόνη της ένας άντρας την πλησιάζει και την ναρκώνει με χλωροφόρμιο. Η ίδια δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και πέφτει θύμα απαγωγής. Όταν συνέρχεται, έντρομη, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο κι αυτός που την κρατάει, όσο περνούν οι ώρες, δεν δείχνει διατεθειμένος να φανερωθεί. Στο μεταξύ, η Μαρίνα αγωνιά για την πολύωρη απουσία της και της τηλεφωνεί.

Ωστόσο, η Μυρτάλη δεν απαντά. Λίγο μετά η Μαρίνα λαμβάνει ένα ψυχρό μήνυμα από το κινητό της και παραξενεύεται πολύ. Το ίδιο και η Ιουλία, η οποία λαμβάνει ένα παρόμοιο μήνυμα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, η Μυρτάλη προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει από τους απαγωγείς της μιας και φοβάται πως αυτή τη φορά θα καταφέρουν να τη βγάλουν από τη μέση.

Είναι, όμως, οι ίδιοι που την κυνηγούν οι ένοχοι ή ο Αλέξης προκειμένου να την κάνει δική του έφτασε στα άκρα;