Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Δούκας-Κωνσταντής με την ίδια γυναίκα

25 Σεπ. 2021 - 10:47 | Media
Άγριες Μέλισσες spoiler: Δούκας-Κωνσταντής με την ίδια γυναίκα

Επιθετικά επιστρέφουν στην τρίτη σεζόν τους οι Άγριες μέλισσες και εκτός από τα βασανιστήρια και τις εξορίες, θα δούμε μέχρι και ερωτικά τρίγωνα που δεν πάει ο νους σας.

Ένα από αυτά είναι ο Δούκας και ο Κωνσταντής, πατέρας και γιος, που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, τη Ζωή Μεγαρίτη.

Όπως αναφέρει το tv24, οι σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης έχουν μπει στον πάγο μετά τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι και τη φυγή τους στη Λάρισα, όπου εγκαθίστανται μόνιμα πια.
 
Ο άλλοτε ισχυρός άντρας προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή την αυ­τοκρατορία του, να εδραιωθεί στα νέα δεδομένα της χώρας και να συνάψει νέες συμμαχίες.

Παράλληλα, μέσα του ξέρει πως η Μυρσίνη ευθύνεται για τα περισσότερα δεινά που τους έχουν βρει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί από τη μεριά της να τον εμψυχώσει. Μάταια όμως. Οι εντάσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές και ο γάμος τους δείχνει να έχει φτάσει σε τέλμα. 

Μέσα σε όλα έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι τα τρία τους παιδιά είναι έτοιμα να καταθέσουν κατά του πατέρα τους και αυτό οδηγεί τον Δούκα σε μεγα­λύτερη απελπισία, καθώς ξέρει πως με τη δίκη για τον Θέμελη, αν αποδειχτεί η ενοχή του θα καταδικαστεί με θανατική ποινή και θα οδηγηθεί στο απόσπασμα. Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι φτάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης, που μόλις έχει αποφυλακιστεί, με την οικογένεια του και εγκαθίστανται στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών.

 Άνθρωπος της χούντας προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, φορώντας προσωπείο και λειτουργώντας υπόγεια. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δύο άντρες είναι ο Μελέτης, ο οποίος αρραβωνιάζεται με την κόρη του Μεγαρίτη και οι δύο οικογένειες συναντιούνται για να το γιορ­τάσουν. Όμως, όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη συναντηθούν θα υπάρξει αμηχανία μεταξύ τους καθώς είχαν στο παρελθόν μια... ερωτική περιπέτεια!

Μάλιστα η σύζυγος του Ακύλα θα αποτελέσει και το άλλοθι του Δούκα για το βράδυ της δολοφονίας του Θέμελη. Από εκείνο το βράδυ και μετά θα φουντώσει και πάλι ο ερωτισμός μεταξύ τους.

Η Ζωή Μεγαρίτη δεν είχε ερωτικό μπλέξιμο μόνο με τον Δούκα, αλλά και με τον Κωνστα­ντή, αγνοώντας τη συγγένεια μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωνσταντής μετά τον χωρισμό του με τη Δρόσω και τη μετακόμιση του στη Λάρι­σα, ανοίγει μαζί με τον Νικηφόρο μια μπουάτ. Ο πόνος για τον χωρισμό του τον ρίχνει στο ποτό και στους εφήμερους έρωτες με σκοπό να ξεχάσει τη μόνη γυναίκα που αγάπησε και συνεχίζει να αγαπάει.

 Από την άλλη η Ζωή Μεγαρίτη είναι μια γυναίκα καταπιεσμένη σ' έναν γάμο που δεν θέλει, αλλά ο φόβος της εγκατάλειψε του άντρα της και τις συνέπειες που θα έχει αυτό. την κρατάει πίσω! Ένα βράδυ γνωρίζεται με τον Κωνσταντή. Μέσα στην απελπισία τους και τα προβλήματα τους και επηρεα­σμένοι από το ποτό, αφήνονται στο πάθος και ζουν μια ερωτική περιπέτεια.

Μια περιπέτεια όμως που για τον Κωνσταντή δεν έχει μέλλον, αλλά για τη Ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι το αποκούμπι της για τον δύσκολο γάμο που έχει και προσπαθεί όσο μπορεί να ζήσει στο έπακρο τον παράνομο ερωτά της με τον νεαρό Σεβαστό και να τον διεκδικήσει.

Όταν, όμως όλα βγουν στο φως, τότε θα συμβούν ακραία επικίνδυνες καταστάσεις για όλους.