Σάσα Σταμάτη: Η απάντησή της στο σχόλιο της Καίτης Γαρμπή

26 Σεπ. 2021 - 15:54 | Media
Σάσα Σταμάτη: Η απάντησή της στο σχόλιο της Καίτης Γαρμπή

Η Σάσα Σταμάτη, χθες, μετά την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του J2US, στάθηκε μπροστά στους κριτές να ακούσει την αξιολόγησή τους. Όπως ήταν φυσικό, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν γι’ ακόμα μια φορά… πολυβόλο.

Σε κάποια στιγμή, άρχισε να γίνεται κουβέντα με τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου, σχετικά με τις… κυρίες, δεσποινίδες, και ζωντοχήρες! Αυτό είδε η Καίτη Γαρμπή κι αποφάσισε να κάνει το δικό της σχόλιο στο twitter.

Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;, έγραψε η Καίτη Γαρμπή στο twitter.

Μετά το τέλος του show, η Σάσα Σταμάτη έμαθε για το συγκεκριμένο tweet και απάντησε στην κάμερα του Open Weekend: «Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή, μπορεί να λέει ότι θέλει για μένα».

«Εγώ είμαι ο εαυτός μου και σήμερα κάναμε πλάκα. Κατάλαβες τι θες να σου πω; Και μου αρέσει όταν κάποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το πει τετ α τετ, δεν είμαι πολύ των social media», είπε επίσης η Σάσα Σταμάτη στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά.