Επικαιρότητα:

Σασμός – Spoiler: Η Άσπα μπροστά σε μια φρικτή ανακάλυψη. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί σύντομα

27 Σεπ. 2021 - 08:49 | Media
Σασμός – Spoiler: Η Άσπα μπροστά σε μια φρικτή ανακάλυψη. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί σύντομα

Σασμός, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 14 – H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Την  ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Σασμός, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου –  Επεισόδιο 15 – Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια! Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη.  Καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός», την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο αλλά και τα θεατρικά του σχέδια.

«Ο Μαθιός είναι εγκλωβισμένος γύρω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και θα πρέπει  να ενεργήσει. Το ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιες θα είναι οι δικές του πράξεις». Σίγουρα… «Θα είναι δίπλα στην Βασιλική και τον Νικηφόρο».

Ο έρωτάς του για τη Βασιλική θα βρει να εκφραστεί; «Ό,τι ελπίζετε και περιμένετε είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας στον Σασμό, έχουν πολλά να γίνουν και οι χαρακτήρες θα ζήσουν έντονες καταστάσεις και καλές και κακές» απαντά. «Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός. Το καλό και το κακό είναι ένα εργαλείο που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως ηθοποιός για να αντιμετωπίσεις έναν ρόλο, υπάρχουν πολλές ποιότητες, όπως συμβαίνει και στον άνθρωπο».

Μιλώντας για τον Τάσο Νούσια και τη σκηνή της κηδείας του Στεφανή, όπου ο ίδιος ο Τ.Νούσιας είπε ότι τον πήρε ο ύπνος, ο Δ.Λάλος τονίζει ότι: «Υπήρχαν πολλά τεχνικά θέματα και πολλή δουλειά σε εκείνη τη σκηνή. Όταν τελείωσε το γύρισμα είδα τον Τάσο ακίνητο.… Χαλάρωσε από τη διαδικασία γύρω του… Ήταν από τις τελευταίες του σκηνές του Στεφανή στο τώρα… Το απόλαυσε και το απολαύσαμε. Ο Τάσος Νούσιας είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και συνάδελφος. Το ό,τι έφυγε μας λείπει. Εάν δεν ήταν Τάσος, ένας τόσο δυνατός κι αγαπητός ηθοποιός στο κοινό, θεωρώ ότι δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η ένταση στη σειρά».

Για την αποδοχή και  την αναγνωρισιμότητα που έχει γνωρίσει μέσω της σειράς ο Δημήτρης Λάλος αναφέρει ότι… «δέχομαι τεράστια αγάπη από το κοινό. Την απολαμβάνω και τους ευχαριστώ όλους. Συνεχίζουμε μπροστά…. Η αγάπη είναι το ίδιο καλή απ΄όπου κι εάν την παίρνεις, αρκεί να είναι αγάπη. Λαμβάνω την αγάπη του κόσμου και προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος, θετικός και να επικοινωνώ μαζί του…».

 
Θεατρικά το χειμώνα θα βρίσκεται στον δικό του χώρο, το «Tempus Verum – Εν Αθήναις», στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, «ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο, από τις αρχές του 19ου αιώνα». Θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Νιζίσκι η προφητεία της φωτιάς» , οι τελευταίες στιγμές του Νιζίνσκι, μιας σπουδαίας προσωπικότητας στην παγκόσμια κοινότητα του χορού και την «Έκτορος Κάθαρσις», μία δραματουργική σύνθεση αποσπασμάτων της Ιλιάδας που αφορούν τον ομηρικό ήρωα Έκτορα, «ένα προσωπικό πόνημα με το οποίο ασχολούμαι  9 χρόνια».