Επικαιρότητα:

Ακρίτα - Μαλέσκου: Καβγάς on air για τον Σπύρο Φωκά - Συγγνώμη ή εξώδικο

28 Σεπ. 2021 - 10:27 | Media
Ακρίτα - Μαλέσκου: Καβγάς on air για τον Σπύρο Φωκά - Συγγνώμη ή εξώδικο

Καβγάςon air στην εκπομπή τοτ Love it ανάμεσα στη Έλενα Ακρίτα και στην Ιωάννα Μαλέσκου όταν η γνωστή δημοσιογράφος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή αναφορικά με κάποια σχόλια τα οποία έκρινε ως συκοφαντικά.

Η αφορμή για τον καβγά ήταν η δημοσιοποίηση από την πλευρά της Έλενας Ακρίτα της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς μαζί με μια έκκληση για ενίσχυση από το υπουργείο Πολιτισμού.

Η σύζυγος του ηθοποιού απάντησε ότι η ίδια και ο σύζυγός της δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια, μια ανάρτηση που έγινε στη συνέχεια αντικείμενο σχολίων από μερίδα του Τύπου. Ακολούθως, η σύζυγος του ηθοποιού διευκρίνισε ότι δεν εννοούσε την Έλενα Ακρίτα.  
Η παρουσιάστρια του «Love it» μετέφερε την ιστορία με τρόπο που η Έλενα Ακρίτα θεώρησε προσβλητικό για την ίδια και παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή απαιτώντας από τους συντελεστές να της ζητήσουν δημόσια συγνώμη, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι για παρόμοιες υποθέσεις έχει κινηθεί στο παρελθόν δικαστικά.

«Κυρία Μαλέσκου, καταλαβαίνετε τι λέμε; Ένας πρωτοετής της Νομικής θα καταλάβαινε» είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Ακρίτα.
Τελικά, το φίδι από την τρύπα ανέλαβε να βγάλει η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία εξήγησε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ουδέποτε είχε ο οποιοσδήποτε πρόθεση να προσβάλει τη γνωστή δημοσιογράφο.

ieidiseis