Σασμός: Η Στέλλα κρατάει το παιδί. Η Βασιλική πεθαίνει με πολύ σκληρό τρόπο

14 Οκτ. 2021 - 12:43 | Media
Σασμός: Η Στέλλα κρατάει το παιδί. Η Βασιλική πεθαίνει με πολύ σκληρό τρόπο

Σασμός, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 25 

Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της.

Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ’ τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο.

Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα.

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται,  όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!  Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της…  

Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Η Βασιλική πεθαίνει με πολύ σκληρό τρόπο

Το τέλος για την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια, πλησιάζει. Ο θάνατος της Βασιλικής έρχεται στη σειρά Σασμός, για να αλλάξει τα πάντα στην υπόθεση. Όλα θα ανατραπούν, μέσα σε μια στιγμή.

Μυστικά και ψέματα θα έρθουν στο φως, με τα φονικά να αυξάνονται. Κάποιος αναμένεται να βάψει τα χέρια του με αίμα, φέρνοντας την απόλυτη καταστροφή. Η Βασιλική θα πέσει νεκρή στο έδαφος, αφήνοντας τον Νικηφόρο μόνο του…

Η βεντέτα αναβοσβήνει διαρκώς. Στο στόχαστρο μπαίνουν ξανά οι Βρουλάκηδες, με τη δίψα για εκδίκηση να ξυπνά. Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος; Ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτει…

Ο Νικηφόρος αλλάζει μετά το δεύτερο φονικό
Η οικογένεια του Νικηφόρου ξεκληρίζεται. Πρώτα ο πατέρας του ο Στεφανής, ύστερα η μητέρα του, η Βασιλική. Ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρει στο 7 Μέρες TV, πώς ο θάνατος της Βασιλικής θα φέρει μεγάλη αλλαγή στον Νικηφόρο, αλλά και στη σειρά “Σασμός”, γενικότερα.«Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του.

»Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο. Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξανά πω. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός τού σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει.

»Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία. Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι.

»Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος».

 Ο θάνατος της Βασιλικής θα φέρει τον τρόμο, την απόγνωση και την απελπισία στα μάτια του Μαθιού. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνον πια. Η δίψα για εκδίκηση θα κυλά στο αίμα του.

youfly.com/