GNTM: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι και ποιος παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία;

19 Οκτ. 2021 - 06:30 | Media
GNTM: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι και ποιος παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία;

Μία ανατρεπτική δοκιμασία περίμενε απόψε τα μοντέλα του GNTM, με έναν από τους παίκτες να μην ανταποκρίνεται στο ζητούμενο και να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μόδας.

Νωρίτερα, η Βίκυ Κουλιανού εισέβαλε στο σπίτι του GNTM, με στόχο να μυήσει τα επίδοξα μοντέλα στον χώρο του modelling και να τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια για ένα δυναμικό catwalk. Στην συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι μία ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης θα ξεκινούσε με ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Ωστόσο το fashion show δεν αποτέλεσε μια απλή δοκιμασία, αφού ήταν ένα battle περπατήματος και πόζας, με τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, να παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ατμοσφαιρικό fluid catwalk.

Η μάχη κρίθηκε, όταν τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στο φακό του Σπύρου Χαμάλη κι εκεί μία ομάδα κυριάρχησε. Στο bottom 3 ήταν η Μαρία, ο Γιάννης κι η Ραφαέλα που είχαν τις χειρότερες επιδόσεις. Στην ψηφοφορία των παικτών, η Ραφαέλα πήρε μόνο μία θετική ψήφο και στην συνέχεια οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει.

 Κι όμως η καλύτερη φωτογραφία στη δύσκολη δοκιμασία του fluid catlwalk με τα ρούχα του Στέλιου Κουδουνάρη, «παίχτηκε» ανάμεσα σε δύο αγόρια του GNTM 4. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κάλεσε τον Θάνο και τον Κωνσταντίνο να έρθουν μπροστά. «Ήταν έκπληξη για εμάς, όπως και για εσένα… δεν το περίμενες», σχολίασε η κριτής στον Θάνο. «Προφανώς γιατί δεν είναι και κάτι που είμαι συνηθισμένος εγώ το fluid. Σίγουρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση με έναν τέτοιο αντίπαλο», απάντησε το μοντέλο.

Ο Κωνσταντίνος κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία
«Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Γιατί από την αρχή που ανακοινώθηκε ότι θα είναι αυτό το challenge ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και ήθελα να τα δώσω όλα. Θεωρώ ότι το έχω κάνει κι ελπίζω ότι έχει φανεί κιόλας!», δήλωσε ο Κωνσταντίνος. «Πάρα πολύ σωστά θεωρείς έχεις την καλύτερη φωτογραφία, συγχαρητήρια!», του είπε η κριτής, δίνοντάς του τη φωτογραφία του.