Επικαιρότητα:

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο: Έχεις γυναίκα, έχεις κόρες, δεν συγκλονίζεσαι;

27 Οκτ. 2021 - 09:43 | Media
Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο: Έχεις γυναίκα, έχεις κόρες, δεν συγκλονίζεσαι;

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο μετά τις προκλητικές του δηλώσεις είναι λάθος η ματαίωση της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου λόγω εθνικού πένθους προς τιμήν της Φώφης Γεννηματά.

Τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (27/10) πριν ξεσπάσει για τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Facebook. 

Ποια είναι η λογική του
Πραγματικά τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο. Για να μας πει ποια είναι η λογική του; Ποια είναι η σκέψη του;

Θα ήθελα να κάτσει απέναντι μου, όχι για να τον αρχίσω να τον πυροβολάω και να κάνω την μια ερώτηση μετά από την άλλη. Να του πω όμως το εξής. Ρε συ Γρηγόρη μου, έχεις γυναίκα, έχεις μητέρα, έχεις κόρες… Δεν σε συγκινεί, δεν ανατριχιάζεις, δεν συγκλονίζεσαι που μια γυναίκα πολιτικός η οποία δίνει χρόνια αυτή την μάχη πεθαίνει από αυτή την παλιοαρρώστια;

Αυτή τη στιγμή είναι σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της και πάνε γυναίκες που δεν την ήξεραν καν μόνο και μόνο επειδή παλεύουν με αυτό το τέρας που λέγεται καρκίνος επειδή έχουν ταυτιστεί μαζί της για αυτό, σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.