Γιάννης Αϊβάζης: Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά

03 Νοε 2021 - 19:11 | Media
Γιάννης Αϊβάζης:  Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά

Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Συγκλονίζει ο  Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας για την περιπέτεια του για τον  κορονοϊό μ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ο ηθοποιός,  νοσηλεύτηκε  με κορονοϊό για 7 ημέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία καθώς έπεσαν τα επίπεδα οξυγόνου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος, τελικά πέφτεις. Mε αυτή τη φράση περιέγραψε τη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο με τον κορονοϊό

«Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις κάποιος όταν νοσεί είναι τον διπλανό του να χαιρετάει τους δικούς του γιατί δεν θα τους ξαναδεί»

«Τα νοσοκομεία μας είναι τα καλύτερα, αλλά όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα από τους αξονικούς μέχρι τους αποστάτες», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης και πρόσθεσε: «κανείς δεν σώζεται μόνος του. Ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δυο ώρες ήταν χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν».

«Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά»