Σασμός: Μαθιός και Βασιλική προκάλεσαν ταραχή στο Twitter

04 Νοε 2021 - 07:24 | Media
Σασμός: Μαθιός και Βασιλική προκάλεσαν ταραχή στο Twitter

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς Σασμός είχαν από την αρχή εκδηλώσει την επιθυμία τους ο Μαθιός και η Βασιλική να σμίξουν ξανά και γίνουν ζευγάρι. Η ερωτική σκηνή στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης τους δικαίωσε.

Ο Μαθιός τηλεφωνεί στη Βασιλική και την ρωτάει αν θα ήθελε να είναι μαζί της. Ενώ ακόμη μιλούν στο τηλέφωνο, εκείνη τον βλέπει έξω από την πόρτα της. Ο Μαθιός και η Βασιλική γίνονται και πάλι ένα, έπειτα από 20 χρόνια. Η ένωση του ζευγαριού ενθουσίασε τους τηλεθεατές με το twitter να παίρνει “φωτιά”.

Βέβαια, εκείνη αγνοεί ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του άνδρα της.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια και memes στο Twitter

 

 

 

Σασμός: Όσα θα δούμε απόψε

Η επιστροφή της Τζένης γεμίζει τον Νικηφόρο χαρά. Ο Πέτρος από την άλλη χάνει μια ακόμα ευκαιρία να βρεθεί με τη Σεμίνα, ενώ ο Διονύσης αρχίζει και παρακολουθεί τις κινήσεις της πιο στενά…

Στο μεταξύ ο Άγγελος, σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος. Μαθαίνει από την Άννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Άσπας.

Ταραγμένος επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δε πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα… Παράλληλα Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να κρατηθούν σε απόσταση. Ένα ατύχημα, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα!

Ο Αστέρης τραυματίζει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο Μαθιός και ο Άγγελος προσπαθούν να τον σώσουν, ενώ ο Αστέρης δέχεται απρόσμενη βοήθεια από έναν οικογενειακό του «εχθρό»… τον Πέτρο!

Η Αργυρώ μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα από τον αδερφό της και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να δει τον Αστέρη στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταματήσει, καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιμη για όλα.

Κι έτσι, το ατύχημα του Αστέρη θα σταθεί αφορμή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή τους σχέση σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το μάθει…