Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας απρόσμενος θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

17 Νοε 2021 - 08:42 | Media
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας απρόσμενος θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες καθώς η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. 

Η είδηση ενός απρόσμενου θανάτου θα συγκλονίσει όλο το χωριό, με την Ελένη και τον Πέτρο να δηλώνουν σίγουροι ότι δεν πρόκειται για ατύχημα.

Την ίδια στιγμή, ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ. 
Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Παρίσι έρχονται ξανά κοντά, περνώντας στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό.

Η μέρα της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης έχει φτάσει, όλα όμως δείχνουν πως θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με πολλές συγκρούσεις…

Άγριες Μέλισσες 18/11 Επεισόδιο 32
Επεισόδιο 32. Η παράσταση καταφέρνει να ολοκληρωθεί παρά την αγωνία της Δρόσως για την κατάσταση του Κωνσταντή. Κανείς όμως δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει στον εξώστη.

Στο χωριό η επιστροφή του Προκόπη τους γεμίζει όλους συγκίνηση, ενώ η Ελένη καταφέρνει να επιβεβαιώσει το τι είδε ο Λάμπρος στο βουνό. Η Δρόσω αποφασίζει να αναζητήσει τον Κωνσταντή και να μη φύγει από το πλευρό του μέχρι να τον δει ξανά να στέκεται στα πόδια του.

Κι ενώ στη Λέρο το σχέδιο απόδρασης του Βαρουξή, βάζει τον Ρηγόπουλο σε μπελάδες, ο Ακύλας επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στον Λευτέρη.

Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις: Ο Λάμπρος θα βρεθεί σε κίνδυνο ενώ ο Ζάχος με την Ελένη θα προσπαθήσουν να τον σώσουν! Η Βιολέτα κατηγορεί τον Κυριάκο ως σπιούνο και οι δυο τους καταλαβαίνουν πως η συνεργασία τους στο καφενείο πρέπει να λάβει οριστικό τέλος! Κανείς δεν καταφέρνει να τους τα ξαναβρεί και ο καθένας αποφασίζει να τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Ο Δούκας προτείνει στη Μυρσίνη να πάνε ένα ταξίδι στο Παρίσι για να σώσουν τον γάμο τους. Προς το παρόν οι διακοπές στην ερωτική γαλλική πρωτεύουσα φαίνεται να τους κάνουν καλό. Ο Λευτέρης ανεβάζει τη θεατρική του παράσταση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα εκνευρίσει τον πατέρα του.

Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντή φέρνει τη Δρόσω ξανά στο πλευρό του. Ο Προκόπης επιστρέφει στο χωριό και αναστατώνει τους πάντες, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν πώς αυτός αφέθηκε ελεύθερος και ο Λάμπρος όχι. Η Ελένη είναι σε αναμμένα κάρβουνα όταν μαθαίνει πως ο Λάμπρος είδε τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ στο βουνό και τώρα το καθεστώς δεν τον αφήνει να φύγει από τη Λέρο. Το περιοδικό Τηλέραμα έχει όλο το ρεπορτάζ…

Πρέπει και πάλι να εμπιστευτεί τον Ζάχο
O Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη, ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιό του για να τον δικαιώσει. Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο, ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη, απεγνωσμένη, ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Πρέπει και πάλι να εμπιστευτεί τον Ζάχο αν θέλει να προχωρήσει μεθοδικά και με σωστό τρόπο.

Οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας να αποσπάσουν πληροφορίες από την Υπατία Σκαφά πέφτουν στο κενό. Οι δύο εραστές είναι και πάλι στο σημείο μηδέν και δεν ξέρουν πώς να ξεπεράσουν το εμπόδιο που τους παρουσιάστηκε και να προχωρήσουν παρακάτω. Την ίδια προσπάθεια με αυτούς κάνει και ο Ζάχος για να φτάσει στην πο λυπόθητη αλήθεια. Η άφιξη ενός μυστηριώδους άντρα και ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία θα φέρουν και πάλι τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Τα νέα του απρόσμενου θανάτου θα συγκλονίσουν τους πάντες, ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για κάτι που οργανώθηκε και στήθηκε μελετημένα.

Ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό, που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ. Στη Λέρο ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό. Κανείς δεν μπορεί να πι στέψει πως ο αγαπημένος τους κουρέας βρίσκεται και πάλι ανάμεσά τους. Η επιστροφή αυτή τους γεμίζει όλους συγκίνηση, αν και υπάρχουν ορισμένοι που τη βλέπουν με καχυποψία. Πώς τα κατάφερε να φύγει από την εξορία μόνο αυτός και όχι ο Λάμπρος, αναρωτιούνται, αλλά σίγουρα χαίρονται που έχουν και πάλι κοντά τους.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη καταφέρνει να επιβεβαιώσει το τι είδε ο Λάμπρος στο βουνό. Από αυτά που μαθαίνει, συνειδητοποιεί πως ο άντρας της έχει μπει στο στόχαστρο του καθεστώτος επειδή είδε τους άντρες της χούντας να σκοτώνουν τα μέλη της ΕΑΚ. Ο Λάμπρος δεν μπορεί ποτέ να αφεθεί ελεύθερος, επειδή αποτελεί απειλή για την ευμάρεια και τη μακροημέρευση της κυβέρ νησης. Η Ελένη τρέμει μήπως ο Λάμπρος βρει φριχτό τέλος στην εξορία τώρα που αφέθηκε ελεύθερος και ο Προκόπης, άρα δεν θα υπάρχουν μάρτυρες! Και ενώ στη Λέρο το σχέδιο απόδρασης του Βαρουξή βάζει τον Ρηγόπουλο σε μπελάδες, ο Ακύλας επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στον Λευτέρη. Πατέρας και γιος είναι πιο κοντά στη ρήξη από ποτέ!

Ο καβγάς

Ποιος είπε ότι οι πιο ισχυρές συμμαχίες δεν έχουν ρωγμές; Ενίοτε μάλιστα διαλύονται! Ο Ακύλας αναθέτει στον Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Υπατίας Σκαφά και εκείνος προσπαθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε. Λίγο αργότερα όμως οι δύο άντρες θα έχουν την πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση. Φαίνεται πως έχει έρθει η ρήξη γι’ αυτούς τους δύο και ίσως είναι καιρός να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του… Μέσα τους βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να χωρίσουν έτσι εύκολα τα τσανάκια τους, ενώ επίσης ξέρουν ότι μαζί είναι πιο ισχυροί…

Λογοκρισία

Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο, με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο που τους έδωσε το καθεστώς να παίξουν επί σκηνής. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές επικρατούν ένταση και αρνητικό κλίμα. Ο Λευτέρης έχει έναν λόγο παραπάνω να αισθάνεται απαίσια, καθώς ο πατέρας του έχει βάλει το χεράκι του σε αυτή τη λογο κρισία και αποτελεί κομμάτι του καθεστώτος, που περιορίζει την ελευθερία έκφρασης. Η μέρα της πρεμιέρας του θεατρικού φτάνει, όλα όμως δείχνουν ότι θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης, με πολλές συγκρούσεις… Η παράσταση καταφέρνει να ολοκληρωθεί, παρά την αγωνία της Δρόσως για την υγεία του Κωνσταντή. Κανείς όμως δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό κίνδυνο που παραμονεύει στον εξώστη.

Ξανά μαζί

Η Δρόσω δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τον Κωνσταντή, όσο κι αν προσπάθησε να πείσει τον εαυτό της για το αντίθετο. Το ίδιο και εκείνος. Καταπίεσαν τα αισθήματά τους και ήλπιζαν αυτά να μην ξαναβγούν στην επιφάνεια. Η Δρό σω προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της και να αφοσιωθεί στον γιο της, ενώ ο Κωνσταντής βρήκε προσωρινή παρηγοριά στην αγκαλιά της Ζωής Μεγαρίτη.

Κάθε φορά όμως που Δρόσω και Κωνσταντής βρίσκονται στον ίδιο χώρο, η ερωτική ένταση έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, υπενθυμίζοντάς τους ότι θα είναι πάντα έρμαια της καρδιάς τους. Αμέσως μετά τη θεατρική παράσταση η Δρόσω καταλαβαίνει πως ο Kωνσταντής έχει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και αποφασίζει να τον αναζητήσει, και αυτή τη φορά να μη φύγει από το πλευρό του μέχρι να τον δει να στέκεται ξανά στα πόδια του. Το ενδιαφέρον της κάνει τον Κωνσταντή να αντιληφθεί πως η φλόγα της αγάπης της για εκείνον δεν έχει σβήσει… Όμως αυτά που τους χώρισαν είναι παρόντα και δεν θα αφήσουν το ζευγάρι να παραδεχτεί ουσιαστικά πώς νιώθει…

Έρωτας στο Παρίσι

Οι τριγμοί που προκάλεσε στον γάμο της το φλερτ της Αντιγόνης προς τον Δούκα δεν λένε να κοπάσουν! Η Μυρσίνη νιώθει προδομένη, όμως δεν μπορεί να του ζητήσει και τα ρέστα, καθώς ξέρει πολύ καλά πως έχει και η ίδια λερωμένη τη φωλιά της. Παρ’ όλα αυτά, η προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα όταν της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι στο Παρίσι. Το άλλοτε ισχυρό ζευγάρι του Διαφανίου ετοιμάζεται για το ταξίδι του στη γαλλική πρωτεύουσα, ελπίζοντας στα καλύτερα. Η ρομαντική ατμόσφαιρα του Παρισιού μοιάζει να κάνει το θαύμα της. Δούκας και Μυρσίνη έρχονται ξανά κοντά και καταφέρνουν να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς.

Στα μαχαίρια

Η Βιολέτα με τον Κυριάκο είχαν πάντα μια πολύ καλή συνεργασία. Εκείνος άλλωστε μαζί με τον Παναγιώτη κράτησαν το καφενείο όρθιο και ανοιχτό όταν εκείνη είχε φύγει μακριά για να πενθήσει μετά τη δολοφονία του Μιλτιάδη. Με την επιβολή της χούντας και την επιστροφή της στο Διαφάνι, η Βιολέτα κατάλαβε ότι το χωριό που είχε αφήσει πίσω της απλώς δεν υπάρχει πια.

Ένας από αυτούς που άλλαξαν συμπεριφορά ήταν και ο Κυριάκος. Για να σώσει τον Μπάμπη από την εξορία, ο συνεργάτης της δεν δίστασε να υποκύψει στις ορέξεις του καθεστώτος, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη ούτε την Ουρανία ούτε φυσικά τη Βιολέτα. Οι καβγάδες τους γίνονται πια ολοένα και πιο συχνοί και φτάνουν μάλιστα στο σημείο εκείνη να τον κατηγορήσει ανοιχτά πως είναι σπιούνος.

Ο Κυριάκος, προσβεβλημένος όσο ποτέ, καταλαβαίνει πως έχει έρθει το τέλος της συνεργασίας τους στο καφενείο, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και τη Βιολέτα. Οι χωριανοί πέφτουν πάνω τους για να τους βοηθήσουν να τα ξαναβρούν. Οι δυο τους όμως επιμένουν στην απόφασή τους να σταματήσουν να συνεταιρίζονται. Λίγο αργότερα ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή και στον Νικηφόρο…