Άγριες Μέλισσες: Τον οδηγεί στην αυτοκτονία

25 Νοε 2021 - 07:05 | Media
Άγριες Μέλισσες: Τον οδηγεί στην αυτοκτονία

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ενώ η κατάσταση στη δίκη του Λάμπρου βγαίνει εκτός ελέγχου, μια σφοδρή σύγκρουση του Λευτέρη με τον πατέρα του οδηγεί τον νεαρό σε ολέθριες αποφάσεις για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV’Oclock, ο Ακύλας συνεχίσει τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής. Ωστόσο, οι έρευνές του θα γίνουν αφορμή να δεχθεί ένα ισχυρότερο χτύπημα. Ο ισχυρός και αδίστακτος άνδρας μαθαίνει κάποια από τα μυστικά ενός άλλου μέλους της οικογένειας Μεγαρίτη, του Λευτέρη και σοκάρεται. Έτσι, παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του γιου του.

Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη στις Άγριες Μέλισσες προμηνύονται καταστροφικές. Τις επόμενες μέρες πατέρας και γιος θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα. Αυτή η κατάσταση, όμως, φέρνει στα όριά του τον Λευτέρη, ο οποίος δεν αντέχει να ζει κάτω από τον ζυγό του αυταρχικού και επικίνδυνου πατέρα του.

Ο νεαρός κάνει απόπειρα αυτοκτονίας θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτή η κίνηση, όμως, ταράζει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες στις Άγριες Μέλισσες.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες
Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, δημιουργώντας προβλήματα στον Τόλλια. Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης. Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του, βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του.

Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς. Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής και η Ζωή. Ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τη Ρένα, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν, μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν…