Επικαιρότητα:

Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή! Η Καλλιόπη κάνει πίσω και αποδέχεται τη σχέση του γιου της

01 Δεκ. 2021 - 11:18 | Media
Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή! Η Καλλιόπη κάνει πίσω και αποδέχεται τη σχέση του γιου της

Η μεγάλη σύγκρουση ήρθε, ο Μαθιός έμαθε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και τα δυο αδέρφια ήρθαν σε διαμάχη.
 
Τα νέα θα φτάσουν γρήγορα και στην Καλλιόπη και το νέο χτύπημα θα είναι ακόμη πιο ισχυρό, ωστόσο θα αρχίσει να κάνει πίσω. Μπορεί οι γιοι της να μην έχουν κάνει τις επιλογές που προστάζει το τι πρέπει και το τι θα πει το χωριό, όμως προκειμένου να μην τους χάσει αφού είναι ό, τι της έχει απομείνει, θα κάνει πίσω.

Σε ποια από τις δυο σχέσεις θα υποχωρήσει αλλά με τους δικούς της όρους;

Σε αυτή που είναι πιο κοντά στην οικογένεια; Και αυτή δεν είναι άλλη από τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Παράλληλα η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα.

Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του.

Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

.gossip-tv.