Επικαιρότητα:

Κατερίνα Καραβάτου – Λύγισε βλέποντας το βίντεο για την ζωή της

09 Ιαν. 2022 - 11:58 | Media
Κατερίνα Καραβάτου – Λύγισε βλέποντας το βίντεο για την ζωή της

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Εκεί μίλησε για τη δύσκολη χρονιά, τη ζωή, το διαζύγιο και την ζωή της.
«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας. «Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα» συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη, τονίζοντας ότι το μόνο που την απασχολεί είναι τα παιδιά της.
«Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το ο,τιδήποτε».

Μάλιστα, έδωσε ένα παράδειγμα που αφορά στη δημοσιότητα που έχει εκείνη και ο πρώην σύζυγός της. «Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε “μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια”».