Επικαιρότητα:

Survivor spoiler, αποχώρηση : Αυτός φεύγει από το ριάλιτι, οριστικό

19 Ιαν. 2022 - 09:14 | Media
Survivor spoiler,  αποχώρηση : Αυτός φεύγει από το ριάλιτι, οριστικό

Survivor spoiler αποχώρηση 19/1: Το κλίμα τον Άγιο Δόμινικο είναι βαρύ. Τα χυδαία λόγια του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις στην ομάδα των Μαχητών και το χθεσινό… καβγαδάκι ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι. Το κλίμα είναι πιθανό να αλλάξει μετά την είσοδο των νέων παικτών, αλλά και τη σημερινή αποχώρηση. Ποιος θα είναι εκείνος που θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης;

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Βαλάντης από το Survivor τιμωρώντας τον για τη συμπεριφορά του και τα απαράδεκτα λόγια απέναντι στην Ευρυδίκη. Μπορεί στο σημερινό trailer να βλέπουμε την Άσπα μένει με το στόμα ανοιχτό μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όμως αυτό φαίνεται πως είναι τρικ της παραγωγής για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Στο trailer βλέπουμε επίσης, ότι μπαίνει ένα οριστικό τέλος στη σχέση της Μυριέλλας Κουρέντη και του Γιώργου Κατσαούνη. «Αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικοί από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες (σ.σ. την Τρίτη) και ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω» ακούγεται να λέει η Μυριέλλα Κουρέντη λίγες ώρες μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι και χάρη στο οποίο επικοινώνησε με τον σύντροφό της στην Ελλάδα. 
 
«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, δεν υφίσταται κάτι πλατωνικό έτσι κι αλλιώς»
«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, δεν υφίσταται κάτι πλατωνικό έτσι κι αλλιώς» προσθέτει η Μυριέλλα αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη. Η αντίδραση του αγρότη στην εξέλιξη αυτή ήταν άμεση και, όπως φαίνεται οργισμένη, καθώς ακούγεται να λέει «δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Μυριέλλα. Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε».

Το «διαζύγιο» συνεχίστηκε και πριν τον αγώνα επάθλου με την Μυριέλλα να λέει «τελειώνει εδώ και τώρα, ήταν κάτι πλατωνικό που δεν μπορούσε ούτως ή άλλως να αναπτυχθεί άλλο εδώ» με τον Γιώργο Κατσαούνη να απαντά ενοχλημένος: «δεν πάω να ρωτήσω λίγο τον Τζον; ο καθένας το δρομάκι του». Στο δεύτερο μέτωπο του Survivor και καθώς αναμένεται η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση, ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να ανακοινώνει στο συμβούλιο του νησιού ότι «ο Βαλάντης αποφάσισε από την αρχή του σημερινού παιχνιδιού να μείνει μακριά από την ομάδα του και είναι ολομόναχος στα καταλύματα των Διάσημων». 

Survivor spoiler: Νέοι παίκτες!
Τις επόμενες ημέρες στο Survivor, μετά τις πρώτες αποχωρήσεις πέντε νέα πρόσωπα αναμένεται να “εισβάλλουν” στο παιχνίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο “Mega Καλημέρα”, μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο στην ομάδα των διασήμων όσο και στην ομάδα των μαχητών θα προστεθούν καινούργιοι παίκτες, ανατρέποντας τις γνώριμες ισορροπίες. Συγκεκριμένα, δύο παίκτες πρόκειται να μπουν στους κόκκινους και τρεις στους μπλε.

Όσον αφορά στην ομάδα των Διασήμων, ο Άρης Σοϊλέδης και η Κάτια Ταραμπάνκο θα προστεθούν στην ομάδα, ενώ από τους μαχητές έχει γίνει γνωστό το όνομα της Εμμανουϊλίδου, παγκόσμιας πρωταθλήτριας κωπηλασίας που είναι 24 ετών.