Επικαιρότητα:

Εκτός Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης – Αναγκαστική απόφαση

20 Ιαν. 2022 - 08:00 | Media
Εκτός Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης – Αναγκαστική απόφαση

Μετά την είδηση για τον Πιλίδη, που φαίνεται να φεύγει κι εκείνος από τον Άγιο Δομίνικο (διαβάστε στο τέλος του άρθρου περισσότερα) οι πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως μετράει αντίστροφα και ο αγρότης, Γιώργος Κατσαούνης.

Ο παίκτης που απασχόλησε πολύ από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του παιχνιδιού, λόγω του ειδυλλίου του με την Μυριέλλα Κουρεντή, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται να κατηγορείται από 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση
Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα είναι μεγάλο σκάνδαλο τόσο για την παραγωγή του Ατζούν όσο και για τον ίδιο τον ΣΚΑΙ που προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να συλλέξει ότι πληροφορία υπάρχει για το περιστατικό για να λάβει τα μέτρα του.

Ένα μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει σκάσει τις τελευταίες μέρες και αφορά τον παίκτη του Survivor 5, Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είναι ο παίκτης ριάλιτι που παρενόχλησε τη 16χρονη μαθήτρια 

Την αποκάλυψη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) η εκπομπή T-Live και το σημερινό (19/1) πρωτοσέλιδο της Espresso αποκαλύπτει πως ο αγρότης του Survivor 5 είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την υπόθεση. 
H ανήλικη μαθήτρια υποστήριξε πως επέστρεφε στο σπίτι της όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε σε μία πλατεία από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Οι Αρχές κάλεσαν τηλεφωνικά τον άνδρα ωστόσο εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη.

Η 16χρονη βέβαια ξέφυγε από τον καταγγελλόμενο, πήγε αμέσως στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

 
Το πρωτοσέλιδο για το σκάνδαλο με τον Γιώργο Κατσαούνη
Σύμφωνα πάντα με την Espresso, μετά τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου παίκτη του reality του ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

O «τσακατσούκας» ή «στρακαστρούκας», όπως είναι το προσωνύμιο του Φαρσαλινού, καθώς, όπως δηλώνει, «τα κάνει όλα γρήγορα», έχει προκαλέσει και στο «Survivor» έντονες αντιδράσεις, ειδικά μετά την κίνησή του να φιλήσει την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας Μυριέλλα Κουρεντή, με τους συμπαίκτες του να τον… στήνουν στον τοίχο σε λαϊκό δικαστήριο και να τον «δικάζουν» χωρίς ελαφρυντικά!

 
Ωστόσο, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα για το αν ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ενημερώσει την παραγωγή του ριάλιτι για την εμπλοκή του σε μια υπόθεση με τόσο σοβαρή καταγγελία, η οποία εκκρεμεί δικαστικά. Το ηθικό ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί ένας κατηγορούμενος για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης να λαμβάνει δημόσιο βήμα και να προβάλλει τις θέσεις του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν και ανήλικοι. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια, αναμένεται η αντίδραση του ΣΚΑΙ και το αν θα ανακαλέσει τη συμμετοχή του Γιώργου Κατσαούνη, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας.
Είναι 27 χρονών.
Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια.
Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές.
 Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες.
Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός.
Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά.
Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του!

Survivor 5 - : Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Πιλίδης; Τον διώχνουν άμεσα από το νησί;

«Σεισμό» φαίνεται πως έχει προκληθεί με τις δηλώσεις προ ημερών του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor 5 περί στημένου τελικού στην πάλη, με άπασες τις δυνάμεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ζητούν εξηγήσεις.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, ο πρωταθλητής παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν τον προσέγγισαν για να στήσει τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την ΕΛΟΠ να αναφέρει σε δήλωση της ότι: «θα περιμένει να επιστρέψει και μέσω των θεσμικών της οργάνων να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και θα κινηθεί αρμοδίως για να μη μείνει καμία σκιά στο άθλημα της Πάλης». 
Τα λεγόμενα του προκάλεσαν την αντίδραση της Ομοσπονδίας Πάλης, ενώ η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας έχει ξεκινήσει αυταπάγγελτη έρευνα κι έχει αποφασίσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις.

.youweekly