Επικαιρότητα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Προτιμώ να πεθάνω πένης και αλήτης ακόμα και στο πεζοδρόμιο

20 Ιαν. 2022 - 12:45 | Media
Ανδρέας Μικρούτσικος: Προτιμώ να πεθάνω πένης και αλήτης ακόμα και στο πεζοδρόμιο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την οικονομική καταστροφή του, τον ρόλο του αδελφού του Θάνου και τους λόγους της τηλεοπτικής επιστροφής του.
 
Οι οικονομικές περιπέτειες του Ανδρέα Μικρούτσικου απασχόλησαν πριν από αρκετά χρόνια την επικαιρότητα με λεπτομέρειες. Σήμερα, μετά και από το πρόβλημα με την υγεία του που τον εξανάγκασε να παραμείνει για νοσηλεία σε νοσοκομείο για περίπου τρεις μήνες, ο βετεράνος παρουσιαστής μίλησε για την απώλεια της περιουσίας του και την αναγκαστική επιστροφή του μπροστά από τις κάμερες.

«Έχασα τα πάντα. Και κάποια ρευστά που είχα στην τράπεζα, δεν πήγα να σηκώσω τίποτα. Και να φεύγει το ένα σπίτι μετά το άλλο. Είχαμε φτιάξει μια πολυκατοικία με τον Θάνο – η μισή χάθηκε. Ήρθαν κάποιοι να με βοηθήσουν και στην ουσία μου κλέψαν ό,τι είχα και δεν είχα. Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος με περιουσία, με σπίτια, το οικόπεδό μου στο Ντράφι, το σπίτι μου στη Μήλο, το σπίτι στην Κηφισιά, το σπίτι στην Πάτρα, έχασα τα πάντα. Και ό,τι είχα στην τράπεζα. Δεν ήθελα να διεκδικήσω τίποτα. Και μία ωραία ημέρα έρχεται ο αδελφός μου ο Θάνος σπίτι με τη γυναίκα του, επειδή μάθαινε μέσω τρίτων, γιατί εγώ είμαι της περηφάνιας, και μου λέει μαζί θα το περάσουμε -όσο έχω να πιάτο φαΐ, θα έχεις κι εσύ. Και μου δίνει για να περάσω τον μήνα μου 2.500 ευρώ.

»Το ευρώ, παρότι στην Ελλάδα ξεφτιλίστηκε, είναι ισχυρό. Ξεκινήσαμε με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα 0 ευρώ. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη.

»Είχε μία δουλειά η Ελένη (η σύντροφός του) αλλά όταν που έμεινα τρεις μήνες στο νοσοκομείο την έχασε. Γιατί ποιος θα της δίνει χρήματα, σε μια πληττόμενη οικονομία, που τρεις μήνες είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στον Ανδρέα;

»Επέστρεψα στην τηλεόραση για οικονομικούς λόγους αλλά δεν παύει να τρέχει (η τηλεόραση) στο αίμα μου. Αν δω ότι ο άλλος με αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια, δεν χρησιμοποιεί την αδυναμία μου, όχι με τεμενάδες – με αξιοπρέπεια, δεκτό. Όχι, επειδή έχω ανάγκη, κάτσε εδώ και κάτσε εκεί... Προτιμώ να πεθάνω πένης και αλήτης ακόμα και στο πεζοδρόμιο».

 
Δείτε το σχετικό βίντεο: