Τα χρήματα του Βαλάντη στο Survivor. Το ποσοστό του Πιλίδη

20 Ιαν. 2022 - 12:57 | Media
Τα χρήματα του Βαλάντη στο Survivor. Το ποσοστό του Πιλίδη

Αναμφίβολα, ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης που από το ξεκίνημα το φετινού Survivor τράβηξε το «κουπί» της τηλεθέασης. Ο τραγουδιστής απασχόλησε έντονα τα media με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του στον Άγιο Δομίνικο, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να «τρίβει» δικαιολογημένα τα χέρια του. Άλλωστε ο Τούρκος παραγωγός πίστευε από την πρώτη στιγμή τη δυναμική του Βαλάντη στο ριάλιτι, γι' αυτό και του προσέφερε - σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν - το μεγαλύτερο συμβόλαιο Διάσημου παίκτη.

Ο τραγουδιστής φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Survivor, το οποίο του απέφερε 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν υπολογίσουμε, λοιπόν, το γεγονός πως έμεινε στον Άγιο Δομίνικο τέσσερις εβδομάδες, συγκέντρωσε συνολικά 32.000 ευρώ, με τα οποία θα γυρίσει στην Ελλάδα. 

Γιατί τώρα δεν έφευγε μόνος του, αφού δεν περνούσε καλά στο ριάλιτι και είχε απομονωθεί από τους συμπαίκτες του; Γιατί προφανώς και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε προβλέψει τέτοια σκηνικά και έτσι φέτος «έδεσε» με ακριβές ρήτρες τους Μαχητές και τους Διάσημους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει όποιος Διάσημος «σπάσει» τη ρήτρα και αποχωρήσει οικειοθελώς, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 50.000 ευρώ.

Το ποσοστό του Πιλίδη δείχνει από τώρα το φαβορί
 Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι το νούμερο ένα φαβορί για να κερδίσει το φετινό Survivor. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά το κοινό που ψήφισε στην ψηφοφορία αποχώρησης αυτής της εβδομάδας.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο νεαρός αθλητής συγκέντρωσε το ποσοστό ρεκόρ του 85% στις θετικές ψήφους, την ώρα που το ποσοστό του Θανάση Βισκανδουράκη έφτασε το 8.9% και του Βαλάντη μόλις το 6.1%.

.reader.