Survivor: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πιλίδης από το παιχνίδι;

27 Ιαν. 2022 - 07:13 | Media
Survivor: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πιλίδης από το παιχνίδι;

Θα αποχωρήσει ο Γιωρίκας Πιλίδης  από το Survivor; Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του παγκόσμιου πρωταθλητή πάλης; Ο παίκτης των κόκκινων έχει εξαφανιστεί στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης και πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον αγαπημένο αθλητή.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Κυριακής ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς να πει τίποτα περισσότερο για την πορεία της υγείας του.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Χατζηγεωργίου που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA επισήμανε για την αφαγία που βασάνισε τον Γιωρίκα και την δεύτερη μέρα ήταν καταβεβλημένος ότι “έκλαιγε και έλεγε «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα», όντας πρωταθλητής πάλης.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε πει σε προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ότι “δεν ξέρω ποιά θα είναι η συνέχεια μου στο Survivor”, καθώς ταλαιπωρείτο μέρες με το στομάχι του.

Τι θα γίνει λοιπόν με τον Γιώργο Πιλίδη και το Survivor; Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια…