Σασμός spoiler: H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σειράς και διέψευσε μία φήμη για το σενάριο

27 Ιαν. 2022 - 09:56 | Media
Σασμός spoiler: H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σειράς και διέψευσε μία φήμη για το σενάριο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στη σειρά «Σασμός» του Alpha. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όλα μπορούν ν' ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. «Υπάρχει βροχή μηνυμάτων. Είναι πολύ συγκινητικός ο κόσμος. Λαμβάνουμε κυρίως μηνύματα θαυμασμού κι αγάπης. Δεν κάνουν ερωτήσεις για το τι θα γίνει παρακάτω» δήλωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης (27/1). 

 Στα επεισόδια που έρχονται, μετά το θάνατο του Πετρή, η Σεμίνα, η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφωνεί στην Αργυρώ αλλά…. «δεν θα της πει ακόμη πώς έγινε ο φόνος του Πετρή». Ωστόσο, δεν θα αφήσει την Αργυρώ για πολύ στην άγνοια. Όταν μάθει την αλήθεια η κόρη του Βρουλάκη για τον φόνο του αδελφού της, πώς θα αντιμετωπίσει τον Αστέρη; Θα μπορέσει να τον ξαναδεί ερωτικά; «Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ φρέσκο το συμβάν. Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη. Δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα απέναντι του» απάντησε η πρωταγωνίστρια.

Όμως και η σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα θα επηρεαστεί από το γεγονός. «Με αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχτούν. Αλλά κάποιες θα ξαναβρούν τα πατήματά τους. Η Μαρίνα με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη θα πάνε καλά. Κι η γιαγιά Ειρήνη καλά θα είναι» σύμφωνα με την ίδια. Όσο για τα spoilers που κυκλοφορούν σε σχέση με πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς, η ίδια απάντησε πως «διάβασα ότι η Αργυρώ θα μείνει έγκυος αλλά όχι στο σενάριο».