Επικαιρότητα:

Ο Αθερίδης θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του Σ' αγαπώ μ' αγαπάς: Το γυρίσαμε 31 φορές

27 Ιαν. 2022 - 14:32 | Media
Ο Αθερίδης θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του Σ' αγαπώ μ' αγαπάς: Το γυρίσαμε 31 φορές

Ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς.

Όταν ξεκινήσαμε το Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς πληρωνόμασταν σε δραχμές και όταν τελειώσαμε πληρωνόμασταν σε ευρώ. Δεν υπήρξε ούτε ένα ζευγάρι στην Ελλάδα που να μην είδε τον εαυτό του μέσα στη σχέση μας.

 Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πρωτοφανείς. Όταν φώναζαν Θοδωρή δεν ήξερα αν φώναζαν εμένα ή τον Θοδωρή του ρόλου. Ο Θοδωρής του ρόλου έχει μια απόσταση από εμένα. Είναι όμως η απόλυτη ενσάρκωση του πατέρα μου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι η πιο δαιμονική γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι η ατάκα “πότε θα γίνω μάνα” θα γίνει σλόγκαν της σειράς. Εγώ δεν το περίμενα. Το κανάλι είχε καταλήξει στη Δήμητρα και τον Κώστα Κόκλα. Η Δήμητρα ήθελε εμένα και ρώτησα τον Κώστα πριν πω το τελικό ok».

«Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ», είπε κλείνοντας ο Θοδωρής Αθερίδης.