Επικαιρότητα:

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός προδίδει τη μητέρα του ανατρέποντας τα πάντα!

01 Φεβ. 2022 - 13:16 | Media
Σασμός spoiler: Ο Μαθιός  προδίδει τη μητέρα του ανατρέποντας τα πάντα!

Ο Μαθιός προδίδει τη μάνα του; Κι όμως, ναι! Το πιστό παιδί της Καλλιόπης δεν θα τη βοηθήσει στο σχέδιό της για την απελευθέρωση του Αστέρη και αυτή τρελαίνεται από την ανυπακοή του!

 Μόλις αντιληφθεί πως δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τον πρωτότοκο γιο της θα τα βάλει με τη Βασιλική, καθώς πιστεύει ότι αυτή του έχει αλλάξει τα μυαλά και τη συμπεριφορά. Από τη στιγμή που ο Αστέρης φυλακίζεται, το μυαλό της Καλλιόπης θολώνει.

Απελπισμένη, προσπαθεί να σχεδιάσει την απόδρασή του, ώστε να μην τον δει να τρώει τα νιάτα του στη φυλακή ή να τον σκοτώσουν οι Βρουλάκηδες μπαμπέσικα στο κελί, σαν τον πατέρα του. Ο σκοπός της είναι να τον βγάλει από τη φυλακή και να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό, μακριά από όλους. 

Ο Μαθιός φοβάται πως, εάν πετύχει η απόδραση, οι Βρουλάκηδες θα ζητήσουν εκδίκηση και τότε σίγουρα θα υπάρξει κι άλλος νεκρός, αυτή τη φορά από την πλευρά τους, και αυτός που θα είναι ο πιο ευάλωτος είναι ο γιος της Βασιλικής, ο μικρός Νικηφόρος Σταματάκης.

Έτσι, ενώ το σχέδιο της απόδρασης οργανώνεται σωστά, ο Μαθιός την τελευταία στιγμή «καρφώνει» τη μητέρα του, ανατρέποντας τα πάντα. Η απόδραση του Αστέρη δεν γίνεται και η καπετάνισσα αναζητά τον άνθρωπο που την πρόδωσε!

 Φυσικά, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αντιληφθεί πως το ίδιο της το σπλάχνο την ξεγέλασε. Η Καλλιόπη θα θεωρήσει πως η Βασιλική ευθύνεται για όλα αυτά, καθώς εκείνη είναι που τον «ξεμυαλίζει» ερωτικά και τον έφτασε ακόμη και στον φόνο του ξαδέρφου του, Στεφανή. 

Έτσι, μία μέρα θα σταθεί απέναντί της. Θα την κοιτάξει στα μάτια και θα συνειδητοποιήσει πως, εάν δεν υπήρχε αυτή και η εύθραυστη ομορφιά της, δεν θα είχαν θρηνήσει τόσα θύματα… Η συνέχεια επί της οθόνης!