Σασμός: Ενός κακού μύρια έπονται και έρχονται νέα φονικά

11 Φεβ. 2022 - 21:03 | Media
Σασμός: Ενός κακού μύρια έπονται και έρχονται νέα φονικά

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Σασμός» στον Alpha. Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, μάλιστα, η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη πρόδωσε πως σύντομα το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί μπροστά σε νέα φονικά που θα περιπλέξουν την ιστορία.

 Η Σοφία πως αντιμετωπίζει τη σχέση της Στέλλας με την Καλλιόπη και τον Αστέρη;

H Σοφία έχει πει στη Στέλλα ότι στα ορεινά χωριά της Κρήτης δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Πιστεύει στην παιδεία, που σιγά σιγά σβήνει όλα τα βίαια έθιμα, αλλά και πάλι όλα είναι σχετικά στη ζωή. Γιατί βλέπεις και καλλιεργημένους ανθρώπους που κάνουν εγκλήματα. Άνθρωποι του θεάτρου, με αδιανόητες σπουδές στην Τέχνης ακούγεται ότι έκαναν τέρατα στην προσωπική τους ζωή. Άρα για εμένα η αγάπη, το να έχεις πάρει και να έχεις δώσει αγάπη, είναι αυτό που σε κάνει καλό άνθρωπο στην κοινωνία και όχι τόσο η μόρφωση.

Ο Αστέρης δεν ήταν γεννημένος φονιάς, δεν κουβαλούσε ποτέ όπλο. Δεν το είχε σχεδιασμένο να σκοτώσει τον Πετρή. Αλλά μέσα στον καβγά που έγινε, τα αίματα άναψαν, ο τσαμπουκάς του πετρή πυροδότησε την κατάσταση και ο Αστέρης έγινε το μοιραίο πρόσωπο.

Ο Μαθιός, αντίθετα, θα μπορούσε να βλάψει, κάτι που έκανε άλλωστε στην περίπτωση του Στεφανή. Είναι πιο μοναχικός, πιο σκληρός, παρόλο που και αυτός έχει μια κρυμμένη ευαισθησία και μια αδιανόητη συναισθηματική εμμονή με τη Βασιλική. Το κακό και το καλό στη ζωή πάνε πλάι πλάι και όλοι είμαστε πλασμένοι για τα καλά αλλά και για τα χειρότερα.

Ποιος φταίει τελικά για τόσα φονικά;

Ενός κακού μ΄πυρια έπονται και θα έρθουν κι άλλα. Ο Αστέρης είχε πολύ κακό σύμβουλο στη ζωή του. Την Καλλιόπη. Αυτή τον πυροδότησε. Η καπετάνισσα μισεί τους Βρουλάκηδες γιατί «έφαγαν» τον άντρα της και, μαζί με την απώλεια του, έφυγε και η χαρά από τη δική της ζωή.

Από την πλευρά της, κουκουλώνει τα πράγματα για να βγάζει λάδι τους γιους της. Έτσι είναι μαθημένη. Θέλει η οικογένεια της να είναι υπόδειγμα ηθικής. Μέσα της, όμως, υποφέρει γιατί ξέρει ότι ο μεγάλος της γιος είναι φονιάς ενώ για τον μικρό δεν μπορεί να το πιστέψει. Σε αυτή την ιστορία, ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης.

Σασμός Επεισόδιο 90
Η Μαρίνα βρίσκει την Αργυρώ σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Θα καταφέρει η Αργυρώ να ξεπεράσει τον κίνδυνο; Ο Αστέρης μπλέκει άθελα του σε μια συμπλοκή που έχει στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο και τον σώζει. Ποια θα είναι η αντίδραση του ισοβίτη;

Κι ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική ζούνε τον έρωτα τους, ένας διαπληκτισμός με την Καλλιόπη θα τον αναγκάσει να έρθει για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με τις τύψεις του. Στο νοσοκομείο η Μαρίνα θα δεχτεί μία επίσκεψή που θα την ανακουφίσει. Ο Μανόλης κλείνει το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού με την Έλλη. Τι θα συναντήσει εκεί;

Σασμός Επεισόδιο 91
O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της.

Η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλλης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη.

Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο…

Σασμός Επεισόδιο 92
Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες και αποκαλύπτει μια ακόμα πιο φριχτή αλήθεια για τον Τόλη… Η Αργυρώ από την άλλη νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του…

Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του, φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι…

Σασμός Επεισόδιο 94
Μία επίθεση εναντίον του Αστέρη στη φυλακή θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Θοδώρα παίρνει μία σοκαριστική απόφαση και καταφεύγει για υποστήριξη στον πλέον απίθανο σύμμαχο. Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα – Μιχάλη, όσο και τον αστυνόμο. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει; Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα, την ίδια ώρα που κάποιοι απεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο, με σκοπό την οριστική του εξόντωση….