Επικαιρότητα:

Λύγισε ο Λαμπρόπουλος on air με τις νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα

01 Μαρ. 2022 - 20:41 | Media
Λύγισε ο Λαμπρόπουλος on air με τις νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα

Νέα στοιχεία έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος μάλιστα, μετά το τέλος των αποκαλύψεών του δεν κατάφερε να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή του.
 
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο λοιπόν, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών γεγονότων.

Όπως ότι στις 20 Απριλίου 2021 αποχώρησε ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών.

Στις 21 Απριλίου 2021 πέθανε με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.

Στις 6 Απριλίου 2021 έγιναν συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου 2021 εισήχθη η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η οποία της προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Όλες αυτές οι συμπτώσεις μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα. Όμως μπορεί να σημαίνουν και πολλά. Στο τέλος των αποκαλύψεών του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κοιτώντας την κάμερα και σταθερή φωνή, είπε κάτι με το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

.gossip-tv.