Επικαιρότητα:

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τη σχέση με τη μητέρα του και φέρνει τα πάνω κάτω

14 Μαρ. 2022 - 09:09 | Media
Σασμός spoiler: Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τη σχέση με τη μητέρα του και φέρνει τα πάνω κάτω

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να ʼχει ο πεθερός! Στην περίπτωση του Μαθιού και της Βασιλικής πεθερός δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει γιος και, δη, αρνητικός!

Η Espresso ξετρύπωσε spoilers που καίνε για τη σειρά-φαινόμενο του Alpha Σασμός

Ο Νικηφόρος, λοιπόν, δεν δέχεται με τίποτα να γίνει ο γάμος της μάνας του με τον Μαθιό, κι έτσι ο γιος της Καλλιόπης θέλει να τα μαζέψει και να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί από τον καημό της Βασιλικής. 

Η Καλλιόπη βρίσκεται στα όρια της τρέλας, καθώς βλέπει τον ένα της γιο, τον Αστέρη, να βρίσκεται στη φυλακή, ενώ τον άλλον, τον Μαθιό, να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το νησί. Ο Μαθιός, καθώς πλησιάζει ένας χρόνος από τη δολοφονία του Στεφανή, δεν αντέχει άλλο, και πιάνει τον μικρό και του αποκαλύπτει πως αγαπάει τη μητέρα του και θέλει να την κάνει γυναίκα του.

Ο Νικηφόρος όσο και να συμπαθεί τον Μαθιό δεν το παίρνει καθόλου καλά και ξεσπά άσχημα στη μητέρα του. Φεύγει από το πατρικό του, αφήνοντας τη Βασιλική πίσω του να κλαίει. Τότε η Βασιλική καβγαδίζει με τον Μαθιό, του λέει ότι δεν την άκουσε και με την ανυπομονησία του έφερε την καταστροφή. 

Μάλιστα του εξηγεί ότι εάν το παιδί δεν γυρίσει στο πατρικό του θα τον χωρίσει οριστικά. Η Βασιλική βυθίζεται στον πόνο ακούγοντας το μοναχοπαίδι της να την κατηγορεί για προδοσία στη μνήμη του πατέρα του. 

Ο Μαθιός τρελαίνεται στη σκέψη πως θα ζει στην Κρήτη χωρίς την αγάπη της ζωής του. Το συναίσθημα αυτό τον διαλύει και ετοιμάζει τα πράγματά του για να εξαφανιστεί από προσώπου γης… Η Καλλιόπη καταρρέει στο άκουσμα αυτό.

Τι θα κάνει για να τον κρατήσει κοντά της; Μήπως θα πάει εκείνη να βρει τον Νικηφόρο, να του αλλάξει τα μυαλά και να δώσει ο γιος του Στεφανή τη συγκατάθεσή του;