Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαθαίνει τους ενόχους της δολοφονικής επίθεσης στον Κωνσταντή

24 Μαρ. 2022 - 06:59 | Media
Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαθαίνει τους ενόχους της δολοφονικής επίθεσης στον Κωνσταντή

Η είδηση της σύλληψης του Ακύλα και του Μελέτη φέρνει ανακούφιση στο Διαφάνι στα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Όμως, οι δυο τους θα αφεθούν σύντομα ελεύθεροι για να εκδικηθούν εκείνους που επιχείρησαν να αποκαλύψουν τα σκοτεινά σχέδιά τους. Ανάμεσα σε αυτούς που θα νιώσουν την «ανάσα» του Μεγαρίτη στο σβέρκο τους θα είναι και ο Δούκας Σεβαστός, ο οποίος, βλέποντας τις ελπίδες του να διαψεύδονται, θα αποφασίσει να ακολουθήσει τις γνωστές τακτικές που επιστράτευσε και στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα Ζωή, η οποία έχει κατέβει με την Αιμιλία στην Αθήνα, παίρνει στα χέρια τον φάκελο του Θάνου, με όλα τα στοιχεία που «καίνε» τον Ακύλα Στοιχεία που θα παραδώσει στην Μυρσίνη, προκαλώντας της σοκ.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που περιέχονται στο φάκελο η Μυρσίνη θα ανακαλύψει τα πρόσωπα των ανθρώπων που προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Κωνσταντή. Η Μυρσίνη, αναγνωρίζει δύο από τους άνδρες που εικονίζονται στις φωτογραφίες, και αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά ότι η δολοφονική ενέδρα ήταν σχέδιο του Ακύλα.

Η Μυρσίνη είναι ικανή για τα πάντα, όπως ξέρουμε. Όμως η αφοσίωσή της στους γιους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Κόβει τους δεσμούς της με τον Ακύλα και ζητάει από τη Ζωή να μην πει κουβέντα για τον φάκελο και το περιεχόμενό του, αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω από τον άνθρωπο που την πρόδωσε.

Αλλά ο Μεγαρίτης, ο οποίος νιώθει τη θηλιά γύρω του να σφίγγει, δεν σκοπεύει να παραδοθεί αμαχητί. Αποκαλύπτει την συμφωνία του με την Μυρσίνη στον Δούκα ο οποίος καταλαβαίνει πως για άλλη μια φορά η γυναίκα του ενήργησε πίσω από την πλάτη του και εξοργίζεται.

Στην διένεξη που ακολουθεί όπου εμπλέκονται οι πάντες, ο μοναδικός σύμμαχός της Μυρσίνης θα είναι ο Μελέτης.

ieidiseis.