Επικαιρότητα:

Σασμός: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις από το σκοτεινό παρελθόν του Στεφανή και η οδυνηρή επιστροφή

28 Μαρ. 2022 - 06:17 | Media
Σασμός: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις από το σκοτεινό παρελθόν του Στεφανή και η οδυνηρή επιστροφή

Σασμός spoiler:Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στις ζωές  των ηρώων. Η Αργυρώ παντρεύεται τον Σταύρο και φέρνει στον κόσμο το παιδί  του Αστέρη. Η Στέλλα, μέσα  στην απόγνωσή της , συμμαχεί με τον Καραπάνο για να βρεθεί η Σεμίνα και να καταθέσει στη δίκη, ώστε να γλιτώσει ο Αστέρης την ισόβια κάθειρξη.
 
Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός τις επόμενες ημέρες 


Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του από τον άνθρωπο του υπόκοσμου. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι απολύτως σίγουρος ότι η ομολογία του «Αμερικάνου» είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά από τον Γιώργη να χωρίσουν.

Η Αργυρώ λέει τα πάντα στον Σταύρο

Ο Σταύρος, πολύ ερωτευμένος με την Αργυρώ, είναι αποφασισμένος να τη βγάλει από τα αδιέξοδα της και να την κάνει γυναίκα του, οπότε της κάνει πρόταση γάμου. Πόσο θα ήθελε και η Αργυρώ να είναι διαφορετικές οι συνθήκες στη ζωή της! Αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή μακριά από μυστικά και ψέματα, του ανοίγει την ψυχή της, και του αποκαλύπτει την αληθινή αιτία που έφυγε από την Κρήτη με τη μάνα της. Του εξομολογείται ότι είναι έγκυος από τον Αστέρη, το φονιά του αδελφού της Πετρή, όπως πιστεύει. Ξεδιπλώνει το παρελθόν της, χωρίς να του κρύψει το παραμικρό. Το δράμα που ζει, καθώς με έναν καρμικό μοιραίο τρόπο έχει επαναληφθεί η τραγωδία που έζησαν ο πατέρας της, Μάρκος Βρουλάκης, και η Ανθούλα Σταματάκη. Μόνο που η ίδια είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Ανθούλα, καθώς έχει στο πλευρό της την οικογένεια της, τη μάνα της, Μαρίνα, και τον ετεροθαλή αδελφό της, Άγγελο, αλλά κι έναν ακόμη φύλακα-άγγελο, τον Σταύρο, που είναι αποφασισμένος να προσφέρει σ' εκείνη και το παιδί της την αγάπη και την οικογενειακή ηρεμία και ασφάλεια που χρειάζονται.

Βρώμικα μυστικά και απόρριψη
Ο Μαθιός ερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία με τον Καραμάνο, που τον έχει ξελασπώσει, αναγκάζοντας τον «Αμερικάνο» να ομολογήσει ένα φόνο που δεν έκανε. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να επανεξετάσει όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της. Ζούσε στο απόλυτο σκοτάδι κι είχε κάνει οικογένεια μ' έναν άντρα που δεν γνώριζε τελικά καθόλου.

Η σύλληψη του «Αμερικάνου» κάνει τον Μαθιό και τη Βασιλική να πουν αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί τον Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα για το «ίνδαλμα» του, τον πατέρα του, και την οικογένεια του. Ένα αναπάντεχο μήνυμα από τον υπαστυνόμο Γεράσιμο Χριστόγιαννη, ο οποίος αποφασίζει ν' απαντήσει στα αλλεπάλληλα μηνύματα που του στέλνει ο πατέρας του, αναστατώνει τον Καραπάνο, που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα ποδιά του να κόβονται. Το αφεντικό του υπόκοσμου που έχει τόση δύναμη και αυτοπεποίθηση, . έχει παράλληλα κι ένα μεγάλο τραύμα στην ψυχή του, την απόλυτη απόρριψη του γιου του, που τόσα χρόνια περιμένει να τον συναντήσει.


Ενάμιση χρόνο μετά... 
Ο χρόνος κυλάει και βρισκόμαστε ενάμιση χρόνο αργότερα. Πολλά έχουν αλλάξει στις ζωές των ηρώων. Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν βαριά σκιά πάνω από το χωριό, Η Αργυρώ, η Άσπα και η Μαρίνα επιστρέφουν από τα Γιάννενα για να παραστούν στο δικαστήριο. Η Αργυρώ έχει ήδη παντρευτεί τον Σταύρο και έχει φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Ο Σταύρος, από τη στιγμή που η Αργυρώ του είπε την αλήθεια, άνοιξε την αγκαλιά του για εκείνη και το παιδί. Αυτό το παιδί είναι και δικό του. Από την άλλη, η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου φέρνουν αναστάτωση. Ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του και έχει αφεθεί στις τύψεις που κατατρώνε τα σωθικά του. Ο μόνος άνθρωπος που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του είναι η Στέλλα, η οποία κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία.

Πόνος και φόβος
Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να βοηθήσει τον Αστέρη, τον άντρα που αγάπησε ολοκληρωτικά ακόμη και όταν εκείνος την απαρνήθηκε, συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία τελευταία προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει.

Η Τζένη είναι ήδη στο χωριό. Ο Σταύρος και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, προσπαθώντας να τους δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή. Ο Γεράσιμος, στο μεταξύ, δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει τσιράκι του. Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα. Η μέρα της δίκης ξημερώνει. Οι αλήθειες που θα ακουστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου, θα αλλάξουν ζωές και συναισθήματα.

Καλλιόπη – Άγγελος στα άκρα για την κληρονομιά

Η κόντρα του Αγγέλου με την Καλλιόπη για την περιουσία που δικαιούται ως Σταματάκης, από την κληρονομιά της μάνας του Ανθούλας, οδηγείται στα δικαστήρια, χωρίς να υπάρχει φως για συμβιβασμό. Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να καταστρέψει την Καλλιόπη Σταματάκη και την οικογένεια της, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη και ηθική αυτουργό για τη συμφορά της μάνας του και το φόνο του ετεροθαλούς αδελφού του, Πέτρου.

Η Στέλλα έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι η σχέση της με τον Άγγελο έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής της και δεν έχει κανένα μέλλον. Άλλωστε, ούτε ο Άγγελος αντέχει να τη βλέπει στο πλευρό του Αστέρη, έστω κι αν καταλαβαίνει ότι ως συνήγορος του κάνει απλά τη δουλειά της. Με πόνο ψυχής αντιλαμβάνεται ότι η Στέλλα δεν ξεπέρασε ποτέ τον Αστέρη. Παράλληλα, ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του, ότι είναι γιος της Ανθούλας Σταματάκη και του Μάρκου Βρουλάκη και πως θα διεκδικήσει ό,τι δικαιούται, με κάθε νόμιμο τρόπο. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει.

Πηγή: Τηλεθεατής

.gossip-tv.