Επικαιρότητα:

Πάτρα: Η Νικολούλη μιλάει με τη μητέρα – Βρήκα στοιχεία και θα κάνω εκπομπή

29 Μαρ. 2022 - 17:03 | Media
Πάτρα: Η Νικολούλη μιλάει με τη μητέρα – Βρήκα στοιχεία και θα κάνω εκπομπή

Η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στις 23:20 θα ανοίξει για άλλη μια φορά το «Φως στο Τούνελ» και θα υποδεχθεί τους τηλεθεατές στο Mega. Το νέο trailer το οποίο δημοσιεύθηκε πριν λίγη ώρα, τόσο στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, της Αγγελικής Νικολούλη όσο και στης εκπομπής, αφήνει να εννοηθεί πως το «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθεί γι’ άλλη μια εβδομάδα με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια γυναίκα η οποία, το πιθανότερο είναι πως είναι η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Και εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…» ακούγεται η γυναικεία φωνή να λέει στην Αγγελική Νικολούλη.

«Αν δεν έχουμε. Από την στιγμή που βρήκα…» ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να απαντά.

Το trailer είναι γεμάτο πλάνα από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα φαίνεται ένας φάρος περιπολικού να αναβοσβήνει, κάτι που έκανε τους χρήστες του Instagram να σπεύσουν να σχολιάσουν πως το θρίλερ φτάνει στο τέλος του.