Επικαιρότητα:

Survivor 2022: Η στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα του

04 Απρ. 2022 - 06:49 | Media
Survivor 2022: Η στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα του

Με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας επιστρέφει τη Δευτέρα το βράδυ στις οθόνες μας το «Survivor 2022».

Στην παραλία των Μπλε οι «προβολείς» πέφτουν πάνω στο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος αποκαλύπτει στους συμπαίκτες του την προειδοποίηση που τον απηύθυνε η Μυριέλλα Κουρεντή την ημέρα της εισόδου στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο παίκτης, η Μυριέλλα τον προειδοποίησε ότι θα προκαλέσει τη ζήλια των συμπαικτών του επειδή έχει «όλο το πακέτο» και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιδράσει καίρια.

«Ίσως ήρθα σαν αστεράκι στην καλύβα. Μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκαν από το φως μου» τον ακούμε να λέει, προκαλώντας το ειρωνικό σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια. «Πόσο αστεία είναι αυτά που είπε» αναρωτιέται ο σαρανταοκτάχρονος μισθοφόρος του φετινού «Survivor».

Όμως, σύντομα ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται αντιμέτωπος με μια τραγική αλήθεια.

Ο απροσδόκητος θάνατος του πατέρα του σε ηλικία 78 χρονών το Σάββατο 2 Απριλίου, τον οποίο θα πληροφορηθεί από τον Γιώργο Λιανό, θα κάνει το χαμόγελό του να παγώσει και θα θέσει σε κίνδυνο την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Είχα ένα κακό προαίσθημα τις τελευταίες μέρες. Ήταν ένας κεραυνός αυτό που δέχθηκα. Είναι πολύ δύσκολο» λέει ο Τάκης με δάκρυα στα μάτια πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του παίκτη ήταν καλά στην υγεία του στην αρχή του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, ο μισθοφόρος θα παραμείνει στο Survivor, καθώς χρονικά δεν είναι εφικτό να επιστρέψει στην Ελλάδα για την κηδεία. 

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου του «Survivor 2022»:

.ieidiseis