Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει τι θα συμβεί σήμερα Πέμπτη

07 Απρ. 2022 - 07:12 | Media
Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει τι θα συμβεί σήμερα Πέμπτη

Σασμός, Πέμπτη 07 Απριλίου – Επεισόδιο 122 – Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο.

Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση. Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του.

Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

Ο «Σασμός» έχει μπει την τρίτη και τελευταία φάση του για τη φετινή χρονιά, η οποία παραδοσιακά αρχίζει στα μέσα Μαρτίου και ολοκληρώνεται στην εκπνοή της σεζόν.

Αναγκαστικά λοιπόν οι εξελίξεις επισπεύδονται για να οδηγηθούμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς -η συνέχισή της του χρόνου θεωρείται βέβαιη.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος αποκάλυψε τι δεν πρέπει να χάσουμε το επόμενο διάστημα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 7 Απριλίου λοιπόν θα δούμε ένα άλμα στον χρόνο, ενάμιση έτους περίπου, και θα κάνουμε focus στους ήρωες λίγο πριν τα βήματά τους συγκλίνουν στο δικαστήριο όπου θα διεξαχθεί η δίκη του Αστέρη.

Η δίκη του Αστέρη θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (από τη Δευτέρα 11 Απριλίου) και θα ολοκληρωθεί την παρεπόμενη.

Στο διάστημα αυτό οι ζωές όλων θα αλλάξουν ανεπιστρεπτί, καθώς νέας δεδομένα θα αναδυθούν στην επιφάνεια, κυρίως με την μαρτυρία της Σεμίνας.