Επικαιρότητα:

Survivor: Έπεσαν κορμιά για το μεγάλο βραβείο του Ατζούν για το Μαϊάμι – Έξαλλος ο Σοϊλέδης με Μαρτίκα

24 Απρ. 2022 - 08:15 | Media
Survivor: Έπεσαν κορμιά για το μεγάλο βραβείο του Ατζούν για το Μαϊάμι – Έξαλλος ο Σοϊλέδης με Μαρτίκα

Μετά τις ημέρες του Πάσχα επιστρέφει το Survivor και τη Δευτέρα του Πάσχα θα δούμε το νέο επεισόδιο!

Ένα επεισόδιο το οποίο παρουσιάζει ο παραγωγός του γνωστού παιχνιδιού επιβίωσης, Ατζούν, καθώς ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει και κοινό και παίκτες πως θα λείψει για μερικές ημέρες, αφού έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λίγο.

Όπως γίνεται κάθε φορά που ο Ατζούν παρουσιάζει ένα επεισόδιο, έτσι και τώρα, το βραβείο για τον νικητή του αγωνίσματος είναι αρκετά μεγάλο! Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος παραγωγός η νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι!

Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως… έπεσαν κορμιά στο αγώνισμα για να νικήσουν το έπαθλο. 
Μάλιστα ο Ατζούν μίλησε, ξανά, στα Ελληνικά για να ανακοινώσει το έπαθλο.

Ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνει στους παίκτες ένα μεγάλο έπαθλο… Το ιδιωτικό του αεροπλάνο περιμένει τους νικητές για να τους πάρει μαζί με τον ίδιο για διασκέδαση στο Μαϊάμι! Στο αγωνιστικό κομμάτι οι μπλε θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ειδικά με τέτοιο έπαθλο. Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι έχασαν την Τζο που ήταν μια πολύ αξιόπιστη παίχτρια, και δεν θα έχουν στην διάθεση τους την Ασημίνα.

 Ο στίβος μάχης δείχνει να είναι ο δυσκολότερος μέχρι στιγμής και χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα αλλά και δύναμη. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, νικητές του μεγάλου επάθλου θα είναι οι Κόκκινοι.

Σοϊλέδης: «Δεν έχω στη ζωή μου ψεύτικους ανθρώπους»
Από εκεί και πέρα εννοείται πως έχουμε νέες εντάσεις στο παιχνίδι με τον Άρη Σοϊλέδη να μιλά στην κάμερα κατά του Σπύρου Μαρτίκα:

«Θέλω να δω πως θα κινηθεί ο Σπύρος Μαρτίκας γιατί από το πρωί με ρωτάει πως είμαι και αν είμαι καλά, γιατί έχουμε τον Ατζούν να μας παρουσιάσει και ξέρει ότι θα έχουμε κάποιο μεγάλο έπαθλο.

Δεν είμαι άνθρωπος που έχω στη ζωή μου ψεύτικους ανθρώπους οι οποίοι κάνουν κωλοτούμπες, τους ενοχλεί που κάνουμε παρέα και μας λένε ότι έχουμε κλίκα. Εσείς που κατηγορείται εμένα για τον χαρακτήρα μου, μόνοι σας μπήκατε στο παιχνίδι και μόνοι σας θα βγείτε…».