Επικαιρότητα:

Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού. Τα φαβορί και η Ελλάδα

01 Μαίου 2022 - 12:36 | Media
Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση για τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού. Τα φαβορί και η Ελλάδα

Ξεκίνησαν πυρετωδώς οι πρώτες πρόβες των συμμετοχών στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.
Η Ουκρανία βρίσκεται στην κορυφή των στοιχημάτων, με τους τραγουδιστές να παίρνουν ειδική άδεια για να βγουν από την εμπόλεμη χώρα.

Η Λιθουανία αντιμετωπίζει προβλήματα στην πρόβα της, τα οποία την ανάγκασαν να αλλάξει όλη της την σκηνική παρουσία.

Η Ιταλία φέτος είναι δεύτερη στα στοιχήματα, με τον τραγουδιστή που εκπροσωπεί τη χώρα να δηλώνει πως είναι πολύ δύσκολο φέτος να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Φωκάς Ευαγγελινός: «Το τραγούδι της Αμάντα είναι μία προσωπική ιστορία της – Δεν συμφωνώ με τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τη Eurovision»

Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στο «Τί Λες Τώρα» για την Eurovision και τη συμμετοχή της Ελλάδας.
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για την υποστήριξη του κόσμου και για τη Eurovision.

«Είναι σημαντικό για μας να φεύγουμε με τέτοια θετική ενέργεια. Είναι μία αποστολή με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι φέτος. Θα τα δούμε όλα μέσα από τα μάτια της Αμάντα, είναι μία προσωπική της ιστορία που οφείλω να σεβαστώ», ανέφερε αρχικά Ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Σε γενικές γραμμές έχω στηριχθεί στην απώλεια, στην ανάμνηση και στη φθορά σε μία σχέση αλλά πάντα στο φως. Η Αμάντα δεν θα έχει χορογραφία σε αυτό το τραγούδι υπάρχει κινησιολογία.

Όσο αφορά στο φόρεμα της Αμάντας, ο κ. Ευαγγελινός είπε πως, «η Celia έχει δημιουργήσει κάτι πρωτότυπο για εκείνη».

«Σε πρώτη φάση θα ήθελα να περάσουμε στον τελικό και μετά βλέπουμε. Είναι λάθος που εμπλέκεται η πολιτική με τη μουσική. Το θεωρώ απαράδεκτο να εισβάλει μία χώρα σε μία αλλη και να σκοτώνει κόσμο. Δεν συμφωνώ που αποκλείστηκε η Ρωσία από τον διαγωνισμό. Η μουσική ενώνει δεν χωρίζει, ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα», κατέληξε λέγοντας.