Eurovision 2022: Μέντιουμ από Ισπανία μαντεύει την πεντάδα - Έκπληξη με Ελλάδα

07 Μαίου 2022 - 10:11 | Media
Eurovision 2022: Μέντιουμ από Ισπανία μαντεύει την πεντάδα - Έκπληξη με Ελλάδα

Ακόμα και τα μέντιουμ έχουν επιστρατεύσει ορισμένες χώρες για να δουν πώς θα τα πάνε στη Eurovision 2022 και κάτι τέτοιο έκαναν, την Τετάρτη (04/05), και στην Ισπανίας μιας και το «SloMo» της Chanel είναι στα φαβορί.

Έτσι, λοιπόν, ο Master Joao αποκάλυψε τις χώρες που διαισθάνθηκε ότι θα είναι στο top 5 του τελικού και κατονόμασε, με τυχαία σειρά, τη Σουηδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία και την Ελλάδα.

Ως εκ τούτου, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και το τραγούδι «Die Together» φαίνεται πως δεν είναι φαβορί μόνο για τον γήινο κόσμο, που αντιλαμβανόμαστε αλλά και για τον... πνευματικό.   
Πέρα από όλα αυτά, ο ίδιος «μάντεψε» από τις 4 Μαΐου πως η συμμετοχή της Ισπανίας θα αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό τεχνικό θέμα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του ραδιοφωνικού σταθμού «Los 40».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα στοιχήματα
Φυσικά, ο Master Joao δεν έκανε και καμία... τρομερή πρόβλεψη αφού, απ' ό,τι φαίνεται, πήρε τα -μέχρι πρότινος- στοιχήματα και απλώς τα ανακάτεψε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα των στοιχημάτων, η Ουκρανία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και την ακολουθούν -κατά σειρά- η Ιταλία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ελλάδα.

Επομένως, μάλλον δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερο χάρισμα ο Master Joao παρά να κάνει ένα απλό Google Search.

Όπως και να έχει, ο τελικός της Eurovision 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα, στο Τορίνο.

.ieidiseis.