Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες - Νέοι μπλε και νέοι κόκκινοι

12 Μαίου 2022 - 08:57 | Media
Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες - Νέοι μπλε και νέοι κόκκινοι

Το πιο δραματικό trailer από την αρχή του φετινού «Survivor 2022» είναι αυτό που βρίσκεται στον αέρα του Σκάι εδώ και λίγη ώρα. Σε αυτό ο Γιώργος Λιανός προαναγγέλλει έκτακτο συμβούλιο για Κυριακή 15 Μαΐου στο οποίο θα ανακοινωθούν σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι.

«Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο» ακούμε διά στόματος Γιώργου Λιανού ενώ παρατηρούμε το σοκ στα πρόσωπα των παικτών.

Ποιος είναι ο λόγος που επέβαλε τις αλλαγές στο «Survivor 2022»
Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε από το παιχνίδι λόγω συμπεριφοράς που αντιβαίνει στους κανόνες της διοργάνωσης και τους όρους του συμβολαίου του.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά, η οποία προβλέπονταν από τους κανόνες του παιχνιδιού, και της Ναυσικάς, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο επικαλούμενη προσωπικούς λόγους -λόγους υγείας, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα.

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση τριών παικτών σε μία εβδομάδα -αντί για τον έναν που προβλέπονταν- ανέτρεψε σε σημαντικό βαθμό τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες. 
Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Αποστόλη και της Ναυσικάς, οι κόκκινοι μένουν με τέσσερις παίκτες: την Ασημίνα, τον Νικογιάννη, τον Στάθη και τη Σταυρούλα. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ευνοούνται οι Μπλε και είναι εις βάρος του αγωνιστικού ενδιαφέροντος της εκπομπής.

Έτσι, οι ομάδες θα ανασυνταχθούν με νέα σύνθεση την οποία θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, η Μπλε ομάδα θα αποτελείται από τους Άρη, Ασημίνα, Βρισηίδα, Μαρτίκα, Νικογιάννη και Εμμανουήλ, ενώ Στάθης, Μαίη, Στέλλα, Τάκης, Σταυρούλα και Τάλα θα σχηματίσουν την Κόκκινη ομάδα.

Δείτε το νέο trailer: