Αντώνης Καρατζίκος: Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision

14 Μαίου 2022 - 12:43 | Media
Αντώνης Καρατζίκος: Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη για τη συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision ο Αντώνης Καρατζίκος, πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο κ. Καρατζίκος έκανε μία ανάρτηση όλο αιχμές στα social media, γράφοντας πως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» πως εκείνο που τον ξένισε και τον ενόχλησε ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της Σουηδίας.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», δήλωσε σχετικά ο κ. Καρατζίκος.

Π πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας τεράστιος θαυμαστής του θεσμού της Eurovision και ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για την καλή επικοινωνιακή της δουλειά.

«Εύχομαι η μετάδοση να μην έχει διώξει κόσμο. Σε κανέναν από από την παρέα μου δεν άρεσε η μετάδοση, γυρίσαμε στο RAI για τη δούμε… Όταν έγραψα αυτό που έγραψα είδα ένα τσουνάμι παραπόνων στο Facebook για τη μετάδοση, δεν είμαι ο πρώτος που το έγραψε», δήλωσε ο κ. Καρατζίκος στο MEGA.