Επικαιρότητα:

Eurovision 2022 : Μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα. Τι δείχνουν λίγο πριν τον τελικό;

14 Μαίου 2022 - 20:36 | Media
Eurovision 2022 : Μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα. Τι δείχνουν λίγο πριν τον τελικό;

Λίγες ώρες πριν μάθουμε τον νικητή του φετινού διαγωνισμού, οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν τη χώρα που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, αλλά και εκείνες που πολύ πιθανόν να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα.

 Αυτή τη στιγμή ο γραφούμε αυτό το κείμενο η Σουηδία είναι η χώρα που φτάνει πολύ κοντά στην πρώτη θέση , μιας και στο σύνολο των στοιχημάτων ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Αναλυτικά η πρώτη 10αδα στα στοιχήματα:

Ουκρανία

Σουηδία

Ηνωμένο Βασίλειο

Ιταλία

Ισπανία

Σερβία

Πολωνία

Ελλάδα

Νορβηγία

Ολλανδία

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision. Όλα τα βλέμματα θα στραφούν στο Τορίνο στις 22:00, όπου η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες θα διεκδικήσουν τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die Together», το οποίο μάγεψε στον Α’ ημιτελικό. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 17η θέση.

Ωστόσο, παρά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε η συμμετοχή της Ελλάδας, από την Τρίτη και τον πρώτο ημιτελικό και μετά ακολουθεί… καθοδική πορεία στα στοιχήματα.

Από την 5η θέση που βρισκόταν πριν την έναρξη του ημιτελικού, τώρα έχει πέσει στην 8η με, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει κι άλλο μέχρι να αρχίσει η βραδιά του τελικού.

Τα φαβορί
Σταθερά, νούμερο ένα και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη είναι η Ουκρανία με τις πιθανότητές της να φτάνουν στο 60%, ενώ ακολουθεί η Σουηδία (με την εκπρόσωπο που… είναι ίδια η Σία Κοσιώνη) και το Ηνωμένο Βασίλειο. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Ιταλία και η Ισπανία (με την τραγουδίστρια που… υπόσχεται να βάλει φωτιά στη σκηνή του διαγωνισμού).

Από τον τελικό θα απουσιάσει η Κύπρος και η Ανδρομάχη που δεν κατάφεραν να προκριθούν από το Β’ ημιτελικό με το «Ela».