Επικαιρότητα:

Eurovision 2022: Η μαγική εμφάνιση της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη – Δείτε το βίντεο

14 Μαίου 2022 - 23:51 | Media
Eurovision 2022: Η μαγική εμφάνιση της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη – Δείτε το βίντεο

Η συμμετοχή της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη στον μεγάλο τελικό κέρδισε τις εντυπώσεις!

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί την μαγική ερμηνεία της 
Το τραγούδι Die Together, είναι γραμμένο από την ίδια και τον στενό της συνεργάτη Μπιόρν Χέλγκε και πραγματεύεται μια αληθινή ιστορία αγάπης.

Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico του Τορίνο έδωσε τη βραδιά του τελικού της Eurovision 2022 η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία ερμήνευσε μοναδικά το «Die together», με δυναμισμό, έντονο συναίσθημα αλλά και εσωτερική ένταση.

Η λιτή αλλά ταυτόχρονα υποβλητική και ευρηματική σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, η γρήγορη εναλλαγή των ακτίνων του φωτός που εστιάζει στα μάτια της ερμηνεύτριας, μέσα από τα οποία «ζωντανεύει» επί σκηνής μια αληθινή ιστορία απόλυτης αγάπης, δημιούργησαν ένα ονειρικό θέαμα υψηλής αισθητικής, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, με τη συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα της, εισέπραξε το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα. Η σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Σημειώνεται πως το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον μεγάλο τελικό της Eurovision θα το ανακοινώσει η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον περσινό διαγωνισμό.