Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει την αλήθεια! Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA

16 Μαίου 2022 - 11:25 | Media
Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει την αλήθεια! Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA

Σασμός – Δευτέρα 16 Μαΐου – Επεισόδιο 141: Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Μύρωνας επιστρέφει… επιστρέφει όμως κι ο Πετρής αλλά με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Σασμός – Τρίτη 17 Μαΐου –  Επεισόδιο 142: Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του.. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Σασμός – Τετάρτη 18 Μαΐου – Επεισόδιο 143: Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του…  Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Σασμός – Πέμπτη 19 Μαΐου – Επεισόδιο 144: Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το του πρώτο ραντεβού για δουλειά. Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του. Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλή. Στο μεταξύ η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει.

Σασμός: Ο Αντώνης ανακαλύπτει την αλήθεια! Το σοκ είναι τεράστιο

Ο Γεράσιμος παραμένει ενεργός στο έργο των αρχών. Θέλει να ξεσκεπάσει τον Καραπάνο, θέλει να τον κάνει να υποφέρει. Βέβαια, οι κινήσεις του, αλλά και η μυστικοπάθειά του, σχετικά με το παρελθόν, προβληματίζουν τους γύρω του. Ο Αντώνης είναι, πλέον, πεπεισμένος πως ο Γεράσιμος κρύβει κάτι. Η Ντίνα κάνει τα πάντα, για να τον ξεσκεπάσει, γεγονός που βάζει τον Αντώνη σε σκέψεις. Ο φόβος πως τον εμπιστεύτηκε πολύ γρήγορα, τον κυριεύει. Μήπως δεν έπρεπε να τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του;

Ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο Γεράσιμος δεν είναι αυτό που δείχνει. Έτσι ξεκινάει τις έρευνες πίσω από την πλάτη του νεαρού, θέλοντας να ξεσκεπάσει με κάθε κόστος τον νέο βοηθό του. Οι μέρες περνούν, με την αλήθεια να πλησιάζει σταδιακά στο φως. Πολύ σύντομα, ο Αντώνης ανακαλύπτει πως ο βοηθός του είναι ο γιος του εγκληματία που θέλει τόσο πολύ να καταστρέψει!

Το σοκ είναι τεράστιο. Πώς είναι δυνατόν να μην είχε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό; Ο Αντώνης χάνει το μυαλό και την ψυχραιμία του. Ο Γεράσιμος δεν έχει ιδέα πως στο αστυνομικό τμήμα όλοι γνωρίζουν την ταυτότητά του. Σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και ο Μύρωνας, ο οποίος επιστρέφει στο πλευρό του αγαπημένου του διοικητή. Ποιες θα είναι οι συνέπειες, μετά από αυτή την φρικτή αποκάλυψη; Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο Γεράσιμος κινδυνεύει σημαντικά. Θα καταφέρει να τους εξηγήσει την αλήθεια; Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα;