Άγριες Μέλισσες: Βάφει τα χέρια του με αίμα. Όλοι είναι ανάστατοι

18 Μαίου 2022 - 07:45 | Media
Άγριες Μέλισσες: Βάφει τα χέρια του με αίμα. Όλοι είναι ανάστατοι

Ακόμα ένα έγκλημα θα προκαλέσει ταραχές στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ένα πρόσωπο θα βάψει τα χέρια του με αίμα. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι γεμάτα ένταση και ανατροπές.

Μια δολοφονία θα ταράξει και πάλι τα νερά στις Άγριες Μέλισσες και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά. Ο Ζάχος είναι αυτός που θα βάψει αυτή τη φορά τα χέρια του με αίμα. Συγκεκριμένα, όπως γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, ο Ζάχος χάνει την υπομονή του και θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σκοτώνει έναν άνθρωπο-κλειδί.

Ο ίδιος, όμως, έχει το αίσθημα ευθύνης βαρύ μέσα του και θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που έπραξε. Ωστόσο, την πράξη του γνωρίζουν και η Ελένη με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη, οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα.

Την επόμενη μέρα στις Άγριες Μέλισσες, οι εφημερίδες γράφουν για τη δολοφονία και προκαλούν αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση, ενώ ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η ανάκριση.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες
Επεισόδιο 115: Όλοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος, όμως, δείχνει αμετανόητος.  Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο. Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν. Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει, με λάθος τρόπο, την προσπάθειά τους.