Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 200 - 203: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

18 Μαίου 2022 - 16:35 | Media
Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 200  - 203: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 200 , 201 , 202 , 203 :  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Επεισόδιο 200
Ο Αλέξης μεταφέρεται με κομμένες τις φλέβες στο νοσοκομείο. Εκεί έρχεται και η Αθηνά για να συμπαρασταθεί στη Μαργαρίτα. Ο Αλέξης παρ’ όλο που έχασε πολύ αίμα δεν επηρεάστηκε καμία ζωτική λειτουργία και είναι εντελώς εκτός κινδύνου. Ο Φίλιππος με τον Σταθη έχουν μια συζήτηση που τους φέρνει περισσότερο κοντά. Ο Στάθης με την Εύα έχουν ακόμη μια μικρή σύγκρουση σχετικά με την πορεία της σχέσης τους.

Ο Στάθης υποστηρίζει πως του ζητά πολλά περισσότερα απ’ αυτά που μπορεί να της δώσει. Χάιδω, Λυκούργος και Στάθης πηγαινοέρχονται στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της Βασιλικής. Ο Στέφανος έχει πάρει εξιτήριο με οδηγίες να καθίσει στο σπίτι του να αναρρώσει πλήρως. Εκείνος όμως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά στη γυναίκα του και στο παιδί του…

 Οι γιατροί είναι για πρώτη φορά συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής. Ο Στέφανος αρχίζει να μαζεύει πληροφορίες για την ζωή στην Ισπανία. Προς το παρόν αρνείται ότι θέλει να μεταναστεύσει! Ο Φίλιππος, η Άννα και ο Λεωνίδας υπογράφουν το προσύμφωνο για την πώληση του θερμοκηπίου.

 Ο Ανέστης πάει στο ελαιοτριβείο να ζητήσει δουλειά από τον Μάνο κι εκείνος έξαλλος των διώχνει. Ο Λυκούργος φέρνει στην επιφάνεια την δίωξη της Χάιδως (στην δίκη του Φίλιππου παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν ο ηθικός αυτουργός) και ανησυχεί πως μπορεί να μπει στη φυλακή.

Επεισόδιο 201
Ο Αλέξης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μέσα σε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί έχει ξεχάσει να υποβάλλει υπόμνημα με την απολογία της Χαίδως και τρέχει τελευταία στιγμή να το ετοιμάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου με τα χρήματα της ληστείας.

Ο Κουράκος είναι ανήσυχος με την αποφυλάκιση του Ανέστη καθώς πιστεύει πως δεν καθήσει για πολύ φρόνιμος… Ο Ανέστης απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν του δώσει χρήματα θα μιλήσει τον αστυνόμο Κουράκο για τις κομπίνες του.

Ο Στέφανος εξομολογείται στην Ελένη πως σκέφτεται να φύγει στην Ισπανία. Αργότερα έρχονται ξανά κοντά της λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί και φιλιούνται με πάθος. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Αλέξη πως μίλησε με τον ψυχίατρο και αυτός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κάνει συνεδρίες ως ψυχολόγος.

Τα νέα για την υγεία του μωρού είναι αισιόδοξα καθώς η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Ο Ιάκωβος προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εργασία στην επιχείρηση του για τον Στέφανο αν αποφασίσει να κάνει το βήμα και να φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό….

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη σε έξαλλη κατάσταση καθώς μόλις έχει παραλάβει το mail από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων! Αναστέλλεται η άδεια του μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα από το πειθαρχικό του Συλλόγου! Ο Χρήστος με την Ελένη υπογράφουν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας της ταβέρνας.

Η Αρετή έξαλλη και πάλι πετυχαίνει την Εύα σε δημόσιο χώρο και έχει τη γνωστή συμπεριφορά ενώ προσπαθεί να την συγκρατήσει ο Στέφανος. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως ο Ισιδωρος ανακάλυψε την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της και ότι θα πάει να τους βρει.

Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική ότι σταδιακά θα ξυπνήσουνε το μωρό από το τεχνητό κώμα, κάτι που έχει βέβαια μεγάλο ρίσκο. Ο Ισίδωρος είναι στο δικηγορικό γραφείο
της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης

Επεισόδιο 202
Ο Ισίδωρος έχει πάει στο γραφείο της Φανής, της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης… Της ζητάει ευγενικά να έχουν μια φιλική κουβέντα σχετικά με το παιδί αλλά αυτή των διώχνει και είναι αρνητική.

Ο γιατρός εξηγεί την κρίσιμη κατάσταση της μικρής στους γονείς της και ενημερώνει για το τι θα γίνει μόλις την ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα. Ο Στέφανος προειδοποιεί την μητέρα του πως αν δεν σταματήσει την επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε όλους θα υπάρξουν συνέπειες 

Παράλληλα η Εύα πάει στο αστυνομικό τμήμα για να κατάθεση μήνυση για εξύβριση κατά της Αρετής. Ο Κουράκος προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά είναι ανένδοτη…Ο γιατρός ενημερώνει πως το μωράκι ξύπνησε με επιτυχία από το τεχνητό κώμα.

Η Αντιγόνη συναντιέται με την Φανή και της προτείνει να δεχτεί μια ακόμη συνάντηση με τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα έπειτα από έρευνα κλείνει ραντεβού με ψυχίατρο για τον Αλέξη. Αυτός δυσανασχετεί και εκνευρίζεται…

Ο Στέφανος έχει αρχίσει να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει στην Ισπανία για κάποια χρόνια. Η Ελένη του προτείνει να τον ακολουθήσει. Η Εύα είναι και πάλι φανερά ενοχλημένη με τα υπονοούμενα του Στάθη. Αργότερα ο Άρης, ο αδερφός της θα έρθει να την βρει…

Ο Ισίδωρος παρακολουθεί το σπίτι της Φανής και βλέπει, κρυμμένος, πρώτη φορά την εγγονή του από μακριά. Ο Λυκούργος είναι αγχωμένος με την έκβαση της υπόθεσης της Χάιδως. Η Φανή μέσω της γραμματέας της προσκαλεί τον Ισίδωρο σπίτι της για να μιλήσουν. Ο γιατρός ενημερώνει την Βασιλική και τον Φίλιππο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρής

Επεισόδιο 203
Ο γιατρός δίνει την άδεια στην Βασιλική και τον Φίλιππο να δούνε το μωράκι τους που πλεόν είναι καλά και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Ο Ισίδωρος προσκαλεί την Φανή σε δεύτερη συνάντηση καθώς θα μείνει αρκετές μέρες στην Αθήνα. Αυτή του αντιπροτείνει δεύτερη επίσκεψη στο σπίτι της και εκεί θα ανακαλύψουν πως έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η δίωξη της Χάιδως για ηθική αυτουργία για τον τραυματισμό του Στέφανου ανησυχεί πολύ τον Λυκούργο που φοβάται πως η Χάιδω θα καταδικαστεί με φυλάκιση…. Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.
Ο Ισίδωρος και η εγγονή του η Αγγελική συναντιούνται τυχαία στο σπίτι της Φανής

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να πάει να μείνει μαζί της γιατί δεν θα βγαίνει οικονομικά τώρα που έχασε την δουλειά του, αλλά αυτός αρνείται πεισματικά με τη βοήθεια της …Μυρτάλης. Η Ευτυχία αρέσει στον Άρη, τον αδερφό της Εύας, και της το δείχνει. Η Αρετή ξεφεύγει για ακόμη μια φορά και παραμονεύει την Ελένη για να της μιλήσει για τον Στέφανο.

Εκείνη την ειρωνεύεται, φεύγει και την αφήνει να βράζει από τον θυμό της. Ο Στάθης και ο Στέφανος φαίνεται να βάζουν στην άκρη αυτά που τους χώρισαν και τους πλήγωσαν και συζητάνε ξανά σαν πατέρας με γιό. Ο Ισίδωρος και η εγγονή του η Αγγελική συναντιούνται τυχαία στο σπίτι της Φανής και οι στιγμές είναι ιδιαίτερα συγκινητικές.

daddy-cool.