Ένταση με Κατερίνα Καινούργιου και Βαλάντη - Η ατάκα που εξόργισε την παρουσιάστρια

24 Μαίου 2022 - 13:44 | Media
Ένταση με Κατερίνα Καινούργιου και Βαλάντη - Η ατάκα που εξόργισε την παρουσιάστρια

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μεταξύ της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου, του Βαλάντη και του συμβούλου ψυχικής υγείας Γιώργου Λάγιου.

 Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαλάντης άρχισε να μιλά στον πληθυντικό στην Κατερίνα Καινούργιου. «Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου», είπε η παρουσιάστρια.

«Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας», της απάντησε ο τραγουδιστής, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για τα σχόλια της εκπομπής σχετικά με την παρουσία του στο Survivor. Στην κουβέντα στη συνέχεια συμμετείχε και ο Γιώργος Λάγιος, με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

«Θα μπορούσατε να έχετε μια επιείκεια σε έναν άνθρωπο που όπως λέτε τόσα χρόνια σας φερόταν μια χαρά και πέρναγε τόσες κακουχίες εκεί μέσα. Να απαντήσει ο κύριος σύμβουλος ψυχικής υγείας γιατί δεν σχολιάζει και τις συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών. Όπως κρίνατε εμένα, να κρίνετε και τους υπόλοιπους…Ναι θα νιώσω καλύτερα» είπε ο Βαλάντης.

«Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει… Αν έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι» σημείωσε για τον Γιώργο Λάγιο και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ», είπε με νόημα. Η τελευταία του φράση προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας που του απάντησε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

«Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Είπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί» διευκρίνισε ο τραγουδιστής, ανασκευάζοντας όσα είχε πει νωρίτερα.

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λάγιος τον ρώτησε τι του είπαν τα παιδιά του για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι, ο Βαλάντης είπε πως αυτό που γίνεται είναι ανήθικο και έκλεισε το τηλέφωνο.