Επικαιρότητα:

MasterChef: Σοκ στην αποχώρηση – Εκτός το μεγάλο φαβορί

25 Μαίου 2022 - 05:15 | Media
MasterChef: Σοκ στην αποχώρηση – Εκτός το μεγάλο φαβορί

Η χθεσινή αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα από το MasterChef έδειξε ξεκάθαρα πως οι παίκτες πρέπει να βάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Με την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην τελική τετράδα, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες: ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας πάλεψαν απόψε για να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα πιο κάτω στο διαγωνισμό.

Τεστ Δημιουργικότητας ήταν αποψινή δοκιμασία που κλήθηκαν να ξεπεράσουν οι τέσσερις παίκτες. Οι chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που είχαν από τον διαγωνισμό. Οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να δημιουργήσουν ξανά το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη μορφή.

Όπως και στη χθεσινή δοκιμασία, οι κριτές δεν αναζήτησαν το καλύτερο πιάτο αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια, που οδήγησε έναν παίκτη εκτός MasterChef. Τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά κι η παραμικρή αστοχία μπορεί να αποβεί μοιραία. Ο παίκτης, που είχε τη χειρότερη προσπάθεια και δεν θα συνεχίσει στο MasterChef, είναι o Γιάννος Σδούγκας, ένα από τα μεγάλα φαβορί. Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι παίκτες που κατά την αποχώρησή τους το προηγούμενο διάστημα, είχαν αναφέρει πως τον βλέπουν σίγουρα στον τελικό. Όπως ήταν φυσικό, οι πάντες λύγισαν που το ταξίδι του στο διαγωνισμό τελείωσε λίγο νωρίτερα.