Άγριες Μέλισσες: Μια δολοφονία ταράζει για άλλη μια φορά τα νερά

27 Μαίου 2022 - 06:43 | Media
Άγριες Μέλισσες: Μια δολοφονία ταράζει για άλλη μια φορά τα νερά

Άγριες Μέλισσες - Όσα θα δούμε την Δευτέρα 30 Μαϊου.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 30 Μαΐου – Επεισόδιο 121: Ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί. Η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Ξανθός δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή, ενώ η Ουρανία κι ο Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους. Μια δολοφονία θα ταράξει, γι’ άλλη μια φορά, τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

Ύστερα από τρία χρόνια γεμάτα έρωτες, πόνο, δολοφονίες και πάθη οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο φινάλε τους. Ένα φινάλε – δικαίωση για πολλούς ήρωες.

Το τελευταίο γύρισμα, λοιπόν,  θα γίνει στις 15 Ιουνίου ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί από τον ANT1 την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Μάλιστα το τέλος αναμένεται να αφήσει μια γλυκιά αίσθηση στους τηλεθεατές, με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα ο Δούκας θα πληρώσει για όσα έχει κάνει και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσει να ξεφύγει αυτή τη φορά ενώ, εκτός των άλλων, αναμένεται να δούμε και έναν ή περισσότερους γάμους στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών.

Η κόρη του, Πηνελόπη, που έχει ορκιστεί να βρει τους δολοφόνους του Αλέξη Γραμματικού, βρίσκει όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον πατέρα της στην φυλακή.

Ο Δούκας γεμάτος τύψεις ζητά συγχώρεση από όλους.

Μάλιστα, για πρώτη φορά δεν θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση και θα αφεθεί στην μοίρα του.

 «Θα είναι κάτι καλό»
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που στη σειρά ενσαρκώνει τον Λάμπρο Σεβαστό, το Σάββατο (21/5) μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για το τέλος της σειράς.

«Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια τρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία», σημείωσε.

«Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο- αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου», αποκάλυψε.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι», συμπλήρωσε αινιγματικά.

ο Κωνσταντής καταρρέει καθώς η υγεία του χειροτερεύει. Την ίδια ώρα ο Ακύλας αιχμαλωτίζει την ίδια του την οικογένεια σε μία ακόμη σκοτεινή πράξη του αδίστακτου χαρακτήρα.

Όμως ένας θάνατος που έρχεται, και μάλιστα από δολοφονία, θα συγκλονίσει το Διαφάνι και τους τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Θανασάκης πέφτει νεκρός 
Ο Θανασάκης, έχοντας αναιρέσει την αρχική του κατάθεση για τις δολοφονίες των αντικαθεστωτικών, του Ορφανίδη και των συντρόφων του, έχει μπει στο στόχαστρο του Ακύλα.

Ο Θανασάκης με αυτή την νέα κατάθεση αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στις δολοφονίες κάνοντας έξαλλο τον Ακύλα ο οποίος επιδιώκει εκδίκηση και την εξόντωσή του.

Η επιστροφή του στο Διαφάνι είναι επικίνδυνη και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφορεί στο χωριό μόνο με τη συνοδεία αστυνομικών. Αυτό όταν βγαίνει έξω από το σπίτι καθώς οι δικοί του αλλά και ο Προύσαλης με τον Άγγελο τον συμβουλεύουν να μην κάνει εμφανίσεις έξω στο χωριό τουλάχιστον μέχρι να γίνει η δίκη.

Οι φόβοι όλων όμως θα γίνουν πραγματικότητα καθώς το κακό δεν αργεί να γίνει…

Ο Θανασάκης δολοφονείται και μετά την απώλεια της Μάρως το χωριό θρηνεί και πάλι. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του. Το ίδιο και η Σοφούλα με τον Άγγελο.