Survivor: Επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες αναλύσεις του

28 Μαίου 2022 - 14:13 | Media
Survivor: Επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες αναλύσεις του

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που κατάφερε, όσο χρονικό διάστημα παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης, να κάνει αισθητή την παρουσία του,  επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Όπως βλέπετε, στα πρώτα πλάνα από το αεροδρόμιο “Έλ.Βενιζέλος” είναι εμφανώς μαυρισμένος και αδυνατισμένος.

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, ωστόσο, δεν έκανε δηλώσεις.

 
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του
Ο make up artist στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του μίλησε για τα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσής, αλλά και για την σχέση Βρισήιδας Ανδριώτου – Σπύρου Μαρτίκα.
«Δεν ήθελα να φύγω από το Survivor, αλλά είμαι χαρούμενος που έφτασα στην τελική δεκάδα. Η Ασημίνα είναι υπερβολικά ώριμη για την ηλικία της, πιστεύω πως χρειάζεται τη νίκη και της αξίζει. Είμαι ένας έντονος τύπος. Μπήκα στο παιχνίδι με πολύ χαρά και ενθουσιασμό. Όταν από τη δεύτερη μέρα κιόλας, είδα επιθετικότητα απέναντί μου, αντιδρούσα, όπως έχω μάθει. Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Όταν ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, ξέχναγα ότι μου έκαναν, τους αγκάλιαζα και ήμασταν όλοι μια παρέα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια ώρα παραπάνω στο παιχνίδι και να έχει δημοσιότητα. Βασίστηκε στο ψεύτικο love story που έχει στήσει με τη Βρισηίδα στρατηγικά. Δημιούργησαν τη σχέση για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η Βρισηίδα είναι ένα κακομαθημένο κορίτσι, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, o make up artist συμπλήρωσε: «Ο Άρης λειτουργεί με στρατηγική και έχει έπαρση. Δυστυχώς τους έχει πείσει όλους πως είναι ο ηγέτης και ότι πρέπει να τον ρωτούν για τα πάντα. Πίσω από τις κάμερες με στήριζε. Μπροστά έπαιρνε το μέρος του Σπύρου και του Τάκη κι εκεί κατάλαβα ότι έχει στρατηγική.

Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Με έπιασε ο Άρης πίσω από τις κάμερες και μου ζήτησε να μαζέψω όσα είχα πει για εκείνον και τη Σοφιάννα. Είπα πράγματα που ισχύουν, αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα. Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει χρήματα και το έπαθλο, αλλά θεωρώ πως δεν του αξίζει και δεν θα το πάρει».