Επικαιρότητα:

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα. Ποιος παίκτης αποχωρεί;

01 Ιουν. 2022 - 14:27 | Media
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα. Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Γεμάτο αγωνία και δάκρυα θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Στέλλα Ανδρεάδου αναδείχτηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, και βρέθηκαν στο πλευρό του 9 φορές στον τάκο, Σπύρου Μαρτίκα.

H παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας δεν πιστεύει ότι ο φαρμακοποιός είναι ειλικρινής όσον αφορά το κάλεσμά του προς το κοινό να μην τον στηρίξει για να παραμείνουν στο Survivor η ίδια και η Στέλλα. Θεωρεί πως είναι μια ακόμη στρατηγική κίνηση με μοναδικό σκοπό να φτάσει στον τελικό.
«Ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο King του Survivor, ούτε στο παρελθόν ούτε τώρα πίστευα αυτά τα καλέσματα του Σπύρου γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος θέλει να φτάσει στον τελικό» θα ακουστεί η παίκτρια να λέει στην κάμερα του Survivor.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος χαρακτηρίζει την Θωμαΐδα καχύποπτη. «Τόση πολλή φαντασία στην καχυποψία δεν έχω ξαναδεί» θα σχολιάσει ο φαρμακοποιός.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού
   
Απόψε οι δύο ομάδες του Survivor συναντώνται στον στίβο μάχης, εκεί όπου ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει πως θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο όμως έχει μια ιδιαιτερότητα, θα είναι το τελευταίο του φετινού Survivor. Οι περισσότεροι δεν αντέχουν και λυγίζουν στη σκέψη πως αν χάσουν δεν θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν με αυτούς που αγαπούν μέχρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μπλε και Κόκκινοι τα δίνουν όλα για να κερδίσουν την τελευταία ευκαιρία επικοινωνίας που έχουν με τις οικογένειές τους.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor; Σύμφωνα με τα spoilers, τη νίκη αναμένεται να πάρει η ομάδα που τις τελευταίες ημέρες μοιάζει ανίκητη, δηλαδή η Μπλε.

Ποιος θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor
   
Σπύρος Μαίη και Στέλλα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και βρίσκονται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για να αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός που πάρει τις βαλίτσες του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Στέλλα Ανδρεάδου.