Επικαιρότητα:

Έλλη Τρίγγου: Θα ήταν κρίμα ένας ακόμα χρόνος για τις Άγριες Μέλισσες

15 Ιουν. 2022 - 06:17 | Media
Έλλη Τρίγγου: Θα ήταν κρίμα ένας ακόμα χρόνος για τις Άγριες Μέλισσες

Λίγο πριν πέσει η οριστική αυλαία στις Άγριες Μέλισσες, η Έλλη Τρίγγου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» όπου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τη νύχτα της Τρίτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Τρίγγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο».

«Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά». 
«Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία» συμπλήρωσε η Έλλη Τρίγγου στο late night της δημόσιας τηλεόρασης. «Στο τέλος θέλω το χωριό μας να μην γίνει αεροδρόμιο, να μείνουμε στην ησυχία μας και να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει που της αρέσει η δημοσιογραφία. Να ζει όμορφα και ωραία με όποιον και όπου νιώθει καλά».